Dino slinger; personaliseer het zelf voor een verjaardag

dino slinger

Wanneer je een dino feestje voor je kleintje organiseert, dan zoek je natuurlijk ook leuke versiering in dit thema. Voor een verjaardag zijn dat onder andere ballonnen en slingers. Voor dat laatste ben je hier op het juiste adres, wij hebben namelijk een dino slinger gemaakt met alle letters van het alfabet én cijfers.

Cijfers en letters

Doordat je alle letters en cijfers zelf kunt printen, kun je de dino slinger helemaal personaliseren voor een verjaardag. Denk aan: hoera Tess is jarig of Liam is 7 jaar. Je kunt aan de slinger dus ook de leeftijd van je kleintje hangen. Hoe dan ook, je kunt het zo gek niet bedenken, want alle letters kun je zoveel printen als je wil. Je komt dus nooit een letter of cijfer tekort voor deze dino slinger!

slinger dino verjaardag

De dino slinger past helemaal bij de rest van onze dino printables. Zo kun je het kinderfeestje van je kleintje helemaal compleet maken.

Alle letters en cijfers zijn uniek van kleur en combinatie. Maar door dezelfde stijl passen ze toch allemaal perfect bij elkaar. Het maakt dus niet uit welke letters uit het alfabet en cijfers je allemaal nodig hebt.

Dino slinger maken

Per A4 staan twee vlaggetjes voor de dino slinger afgebeeld. De vlaggetjes print en knip je zelf uit. Eén vlag voor de slinger is +- 16 cm hoog en +- 14 cm breed. Je knipt de letters en cijfers die je nodig hebt dus uit en plakt deze aan een touw. Dat kun je gewoon met een plakbandje op de achterkant doen. Wat ook kan, is het touw aan de vlaggetjes vastmaken met een nietje. Net wat je zelf het prettigste vindt.

We raden ook aan om de vlaggetjes voor de dino slinger op wat steviger papier af te drukken. Zo krijg je echt een mooie dino slinger voor een verjaardag!

Dino slinger printen

Deze dino slinger voor een verjaardag kun je voor slechts €2,49 bij ons kopen. In dit printable pakket zitten dus 18 A4’tjes met op elk twee vlaggetjes. A-B, C-D, E-F, G-H, I-J, K-L, M-N, O-P, Q-R, S-T, U-V, W-X, Y-Z, 1-2, 3-4, 5-6, 7-8, 9-0

Bedrag € -
dino slinger maken
Previous ArticleNext Article