9x musthaves: zomerkleding voor jongens

zomerkleding voor jongens 2019

De kindermode trends voor zomer 2019 kunnen we onderverdelen in drie hoofd categorieën. Retro-candy, Afrika-gevoel en stijlvol-sport. Deze zomerkleding trends gelden voor de meiden en voor de jongens. In dit artikel licht ik 9 kinderkleding musthaves voor de jongens deze zomer.

Bekijk hier voor alle zomerkleding van de nieuwe collecties >> 

Retro fun

Bij de zomerkleding voor de jongens zien we vooral de retro fun! Helden uit onze tijd komen terug op de kleding van onze kinderen. Little Eleven geeft Looney Tunes een podium. Wie heeft er geen warme herinneringen aan Tasmanian Devil, Bugs Bunny, Tweety en Daffy Duck? Deze iconen gunnen we onze kinderen ook! 

Een musthave die bij zo’n tof shirt hoort, is voor de jongens een fijne korte jeans broek die we overal bij kunnen combineren. Maar niet van stugge jeansstof gemaakt, maar van een stretch of jogstof! Want nu de jongens eenmaal aan de soepele stoffen hebben geroken, willen ze nooit meer anders!

zomerkledingtrends jongens

Bekijk hier voor alle zomerkleding van de nieuwe collecties >>

Let’s go to Africa

Afrika heeft deze zomer een groot aandeel in de kinderkleding trends. Vooral de kleuren en prints die ons aan Afrika doen denken. En deze look bevalt ons wel, het zonnige Afrika geeft ons namelijk echt een zomers gevoel.

zomerkleding jongens afrika-trend

Ik vind de bananenbroek van Scotch en Soda echt een absolute musthave deze zomer! Dit is echt zo’n broekie waar je blij van wordt. Funky XS snapt de trend ook helemaal en heeft daarmee het perfecte shirt om te combineren met het bananenbroekje. Is de korte broek met bananen je iets te heftig, kies dan voor de korte zigzag broek, ook van Scotch en Soda. Slipper mogen natuurlijk ook niet ontbreken en deze van Reef maken de trendlook compleet.

Stijlvol sporten

Ik weet niet of deze trend op het lijf van jongens geschreven is, want stijlvol sporten? Mijn jongen lukt het in ieder geval niet en komt hoe dan ook met grasvlekken thuis. Maar dat doet er niet toe, de trend heeft sowieso een paar musthaves.

sport zomertrend jongens

Bijvoorbeeld een getailleerd trainingsjasje, zoals deze van Indian Blue Jeans, super stijlvol! Of een poloshirt, sportief maar ook heel erg stijlvol. En natuurlijk een fijne trainingsbroek, maar wel één met een stijlvolle uitstraling.

Bekijk hier voor alle zomerkleding van de nieuwe collecties >>


 

zomerkleding trends jongens

Previous ArticleNext Article