Laat de zomer maar komen! Met Claesen’s

claesens

“Wat een gave trui heeft hij aan!” zegt een vriendin. “Ja tof is ‘ie hè? Uit de zomercollectie van Claesen’s”, antwoord ik. “Ja dat dacht ik al.” Claesen’s weet het weer te presteren simpelweg een toffe collectie neer te zetten deze zomer. Want zo simpel kan het zijn. Geen poespas, geen gekke taferelen. Gewoon Claesen’s.

Dat Claesen’s gelijk staat aan comfortabel, weten we nog van de vorige keer. Nu wil ik het ook even hebben over de stijl. Want ook al valt er over smaak niet te twisten, de funwear collectie van Claesen’s is gewoon heel tof en valt bij iedereen in de smaak. Met deze zomercollectie kun je namelijk alle kanten op. 

Claesen’s jongens collectie

Ga je voor rock? Dan staat er een drumstel op je shirt. Of bij de échte rocker zelfs de tekst ‘Rock Star’. Ga je voor de sailor trend, dan heeft Claesen’s een comfortabele captain trui en natuurlijk bijpassende stripes. Ook aan de art-trend geeft Claesen’s antwoord, door ‘painting spots’ in de zomercollectie mee te nemen.

Maar mijn eigen stijl-picker kiest voor de zomerse en frisse skater look. Eerlijk is eerlijk, de oranje neon stripes sweater oogt op het plaatje ietwat saai. Maar dat is niet erg, de saaiheid wordt namelijk meer dan voldoende gecompenseerd door de skaterbroek met fotoprint. Echter blijkt de trui bij het uitpakken, verre van saai! De neon stripes zijn veel intenser dan verwacht. En de zwart-wit band op de mouw maakt de trui helemaal af. Zo zie je maar weer dat een productfoto niet altijd helemaal tot zijn recht komt.

zomerbroek claesens

De comfortabele skaterbroek met fotoprint maakt deze outfit helemaal af. Ik vind het een fijne en goed gekozen combinatie.

claesens zomer

Claesen’s meisjes collectie

Ook bij de meidencollectie deze zomer is er voor iedere stijl een outfit. Go wild met de panterprint. Ook hier wordt de sailor trend niet overgeslagen dankzij de strepen op de kleding. En voor de uber vrolijke meisjes is er de funky flower print. Naar verwachting zou de uber vrolijke kleuter daarvoor gaan. Maar ze blijft me verrassen en kiest voor de zwart-wit stijl. En uiteindelijk snap ik het, want nu blijkt dat zij degene is die kleur geeft aan de zwart-wit look.

zomerjurk claesens

De gehele zomercollectie en meer is verkrijgbaar op de website van Claesen’s.

Previous ArticleNext Article