Winactie: Turbospoke Racing

Heb je ook een klein racemonstertje? VROEEMMMMM!! Hoe gaaf zou het zijn als je de fiets van je kleintje er kunt laten uitzien én kunt laten klinken als een echte motor? Dit is mogelijk met het Turbospoke uitlaatsysteem! Turbospoke is dé ultieme accessoire voor iedere kinderfiets. Hoe harder je trapt, hoe meer de fiets als een echte motor klinkt!

Het Turbospoke Racing systeem ziet er niet alleen uit als de uitlaat van een echte motor, maar het zorgt er ook voor dat jouw fiets zo gaat klinken! Het uitlaatsysteem heeft geen batterijen nodig, het wordt voor 100% aangedreven door de pedalen van je fiets. Het geluid wordt gemaakt door een dunne kunststof ‘motorkaart’, die tegen de spaken van je wiel wordt gehouden. De uitlaat is zó ontworpen, dat hij het geluid versterkt. Het uitlaatsysteem wordt geleverd met 3 motorkaarten, die je kunt gebruiken om wel 6 verschillende soorten geluiden mee te creëren! Het Turbospoke Racing systeem past op 95% van alle fietsen, met een wieldiameter tot 16 inch.

Winnen: Turbospoke Racing

Wij geven een Turbospoke Racing weg! Vul je gegevens hier op het winformulier in en maak kans op deze coole uitlaat.

Schermafbeelding 2015-07-09 om 12.16.47

Previous ArticleNext Article

10 Comments

  1. Wat zal mijn zoon dit geweldig vinden skeuren door de straten en dan met een gaaf effect

  2. Zo ontzettend gaaf! Ik zie hem al door de straat racen, dat gaatie geweldig vinden!

  3. Zou mijn zoon helemaal geweldig vinden. Hij is druk aan het sparen voor deze uitlaat. Dan klinkt zijn (motor)fiets net zo als papa zijn motor. En dat wil hij ZO graag.

  4. Ik denk dat mijn dochter dit ook heel cool vindt 😉 ik doe graag mee!!

  5. Zo leuk voor onze 4jarige zoon nu zijn loopmotor te klein is geworden voor hem.

  6. Haha lekker irritant zo’n ding! Voor kinderen helemaal geweldig natuurlijk 😉

  7. ik doe heel graag mee voor mijn jongste zoon Luc, van nèt 4, die sinds een paar weken zonder zijwieltjes fietst… en ook keer is gevallen doordat hij op zijn achterrekje ging zitten en riep: “He mama! Ik zit op mijn motor!”…. dus…. 😉