Winactie: Gave sneakers van Braqeez

Braqeez, let the rabel out, we rock this summer! Braqeez begrijpt wat kleintjes willen, want waar ik dag en nacht bezig ben om mijn rabelse kleintjes te temmen, zegt Braqeez laat het er lekker uit. En ja, waarom ook niet, je bent maar één keer jong, maar één keer kind.

Ben je een rock chick, een dancing queen, een dame in de dop of meer een sporty girl, Braqeez heeft voor elk wat wils. Óók voor de stoere binkies, sportieve ventjes en de nette heertjes.

Maar vandaag richten we ons op de sporty girls, want we mogen dit paar stoere sneakers (t.w.v. € 89,95), die je vanmorgen ook in de outfitpost met Chaos-and-Order zag, weggeven!

braqeez-sneaker

Meedoen? Leuk! Volg Voormijnkleintje.nl op Facebook / Twitter /Instagram en vul de schoenmaat van je kleine sportieve meid in op het winformulier *klik hier*.

Meer info over de collectie van Braqeez kijk op www.braqeez.nl

Comments

 1. Ilsiee prins says

  Super! ik doe graag mee voor mijn kleine meissie.. Geweldig leuke actie!
  Groetjes ilsiee

 2. Brit Weijers says

  Wat schattig en die rode kleur is helemaal fantastisch, zou ik mijn kleinkind wel mee willen verassen.

  Haar maat: 33

 3. Linda de Bode says

  Helemaal leuk voor onze middelste dochter van 4 jaar. Ze heeft maat 30

 4. Nancy van Heck says

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje want dit zijn wel erg mooie schoenen om als eerste schoentje voor mijn Samuel te zijn.

 5. Sharon says

  Wat een hippe schoenen! Shinen in een maatje 39, daar hebben we wel zin in!
  Duimen geslagen nu :)

 6. Helma keijzer says

  Ze zijn zo leuk, zo lekker anders. En in de,lievelingskleur van mijn dochter….ze draagt maat 26. ze zijn zo leuk dat ik volmondig “ja ik wil” van de daken zou willen gillen. Succes….