Weg met het Legoblokje (onder je voet)

Het is midden in de nacht. Je ligt vredig te slapen. Opeens kom je erachter dat je de avond van te voren iets teveel gedronken hebt en dat je ook nog vergeten bent om te piesen. Je probeert de drukkende blaas te negeren, uiteraard lukt dat niet. Crap, je moet nu echt naar de wc want hoe moe je ook bent, zo kun je ook niet verder slapen.

En dan gebeurt het. Ongeveer het ergste wat een ouder kan overkomen en toch gebeurt het ons allemaal.

Je trapt met je blote voet in een LEGOblokje. Hell! 

LEGO, de boosdoener in dit verhaal, is tevens ook de held! LEGO heeft samen met het Franse reclamebureau Brand Station een aantal sloffen met extra vulling ontworpen en laten maken. Zo kunnen ouders vanaf nu veilig door hun eigen huis lopen zonder die eeuwige angst dat er bij elke stap zomaar opeens een LEGOblokje onder hun voet belandt.

Maar toen kwam het volgende probleem; LEGO en reclamebureau Brand Station hebben ‘maar’ 1500 exemplaren laten maken en deze worden uitgedeeld in Frankrijk. Waarom? WaarOM? Dit is geniaal en dit willen wij (ouders) allemaal!

Dus beste LEGO, wil je ons verlossen van het LEGOblokje en deze slofjes standaard aan het assortiment toevoegen. En als je dan toch bezig bent, willen we ook graag een LEGOmagneet waarmee we LEGOblokjes uit de gekste hoekjes vandaan kunnen trekken, want die blokjes lijken zich overal maar dan ook overal te nestelen.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Ik ken het probleem.
    Mijn oplossing?
    Ik doe slippers aan of pantoffels met dikkere zool.
    Geen pijnlijke voeten meer ;).

    Gr