Vijf leuke kinderfilms in de bioscoop deze zomer

Een bioscoopje pakken met de kleintjes wordt steeds leuker. Waarom? De films die we met ze kunnen kijken worden namelijk steeds leuker! Hoe gruwelijk lang die Nijntje film een paar jaar geleden duurde, hoe vlot en leuk de films nu zijn! Opeens is naar de bioscoop gaan met je kind geen slaapverwekkende straf meer, maar een tof uitje!

Deze zomer draaien er vijf geweldige kinderfilms in de bioscoop die geen straf zijn om als ouder mee te kijken. En Pathé maakt er nog een extra feestje van, want voor vijf euro bezoek je deze zomer een film krijg je een speciaal Zomerbiosboekje en sticker om in het boekje te plakken. En na afloop krijgt je kleintje een leuk, exclusief cadeautje.

Finding Dory

In Finding Dory, het vervolg op Finding Nemo, herinnert de vergeetachtige blauwe vis Dory zich plotseling dat ze familie heeft. Samen met Nemo en Marlin gaat ze daarom op zoek. Uiteindelijk belanden ze in het Zeeleven Revalidatie Instituut met bijzondere bewoners zoals de koppige inktvis Hank, de witte dolfijn Bailey en de slechtziende walvishaai Lot. 

Ice Age: Collision Course

Bij Scrats eindeloze achtervolging van het ongrijpbare eikeltje belandt hij deze keer in de ruimte. Per ongeluk zorgt hij daar voor een kettingreactie die de wereld van Ice Age totaal dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden verlaten Sid, Manny, Diego en de anderen hun huis en maken ze een avontuurlijke, komische reis door exotische landen.

De GVR

De GVR is een animatiefilm van Steven Spielberg naar het boek De Grote Vriendelijke Reus van Roald Dahl. Een reus ontvoert het weesmeisje Sofie, maar ze hoeft niet bang te zijn. Het is de Grote Vriendelijke Reus. Sofie ontdekt dat dat niet geldt voor zijn soortgenoten. Daarom smeedt ze samen met de GVR een plan om kinderen te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

Meester Kikker

Een komische speelfilm van Anna van der Heide naar het gelijknamige, succesvolle boek van Paul van Loon. Meester Frans verandert soms spontaan in een kikker. Dat is niet handig, want de strenge schooldirecteur Stork ziet de chaotische Frans liefst zo snel mogelijk vertrekken. Sita en en Wouter doen er echter alles aan om hun lievelingsmeester te beschermen.

Huisdiergeheimen (vanaf 3 augustus)

In Huisdiergeheimen – de nieuwe animatiefilm van de makers van Verschrikkelijke Ikke en Minions– volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het schattige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en ladykiller Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige, maar gestoorde konijntje Snowball. 

Previous ArticleNext Article

1 Comment