Vechtdal Wandelweekend: 24 – 25 en 26 juni

Speuren door de bossen, slenteren in de natuur, wandelen met kleintjes saai en vermoeiend? Aankomend weekend gaat Esther het ontdekken, zij gaat namelijk alvast proeven aan het wandelweekend dat op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni voor het eerst plaats gaat vinden in het Overijsselse Vechtdal. Volg haar op Instagram om hun avonturen mee te beleven.

Het Vechtdal Wandelweekend is een vervolg op de succesvolle Vechtdal Wandelvierdaagse. Een weekend vol met wandelingen voor een brede doelgroep: voor de fanatieke wandelaar, voor gezinnen, kinderen én voor groepen.

wandelweekend

Wandelen met kinderen

Op vrijdag is het een schatgraversroute in Dalfsen, op zaterdag maken de kids een spannende wandeling door Hardenberg met Knof de Pad en op zondag wordt er gespeurd naar sporen in Ommen.

Een lekker actief weekendje met je gezin, hoe lekker en leuk is dat!? Kom je van ver? In het Vechtdal zijn er vele overnachtingsmogelijkheden en speciaal voor het Vechtdal Wandelweekend hebben sommige accommodaties arrangementen samengesteld.

Kijk om je in te schrijven, of voor meer informatie, alvast op vechtdalwandelvierdaagse.nl.