Van de jurkjes naar de jumpsuits

Het is volledig omgeslagen bij mijn dochter. Waar ze een jaar geleden alleen nog maar jurkjes en rokjes wilde dragen, loopt ze nu het liefste rond te paraderen in een jumpsuit. Je weet wel, een onesie of all-over, hoe je het ook noemen wilt. Gelukkig voor haar, zijn dat op dit moment ook populaire mode-items en je ziet ze dus overal in de winkels.

lovestation22

En zo zag ik er ook één bij Lovestation22. En wat voor één, één om op slag verliefd op te worden. Ja ik kan verliefd worden op kleding. Een gave die niet altijd even leuk is, vindt de man. Maar goed, ik kan dan wel helemaal wild worden van een kledingstuk. Tegenwoordig is het wel verstandig om even te overleggen met de kleine fasionista zelf.

lovestation

Je raadt het en je ziet het al. De jumpsuit van Lovestation22 is helemaal goedgekeurd. De all-over giraffeprint (dierenprint, ook mega-hip) wordt subtiel onderbroken door oranje accenten, wat overigens een prachtig contrast geeft met de zongetinte huid van mijn dochter. Het model valt haar precies goed en het materiaal is zeer comfortabel. Ze draagt hier de maat die zij normaal gesproken ook draagt, maat 128. Het valt dus niet groot of klein, maar precies pas.

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Ik vind zelf jurkjes leuker, maar dit staat haar ook goed.