Uittipje: Aquaventura Slidepark

Avonturenpark Hellendoorn zag de bui niet hangen, want de timing van de opening van het nieuwe Aquaventura Slidepark is perfect getimed. Gisteren opende het bijzondere waterglijbanenpark zijn deuren en ongetwijfeld zullen ze meteen een topweekend draaien aangezien de temperaturen stijgen naar 33 graden!

slidepark

Ik kan niet wachten tot mijn kleintjes in het bezit zijn van hun zwemdiploma want het Aquaventura Slidepark is met een oppervlakte van 5.000m² het grootste outdoor slidepark van Nederland en biedt keuze uit maar liefst 11 glijbanen met elk hun eigen afstand en snelheid. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Door de exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde achtbanen barst het zomergevoel echt los! Ik heb er nu al zin in!

Aquaventura Slidepark is dagelijks geopend van 13:00 tot 17:00 uur en een entreeticket kost dit jaar € 3,- euro. Voordeliger is om met je hele familie te gaan, een familieticket voor 4 personen bedraagt slechts € 10,- euro. Het slidepark is geopend tot en met 15 september 2015.

Meer info: www.avonturenpark.nl

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Wauw, dat ziet er kleurrijk en leuk uit! Lijkt me heerlijk op zo’n warme dag als vandaag.

  2. Je kan er alleen in in combinatie met een ticket voor avonturenpark.. de 3 euro komt er dus extra bij.. erg jammer