Toppers van Noppies

Als je een baby krijgt dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open en één van die werelden heet ‘kindermode-merken’. Het Nederlandse merk Noppies was één van mijn eerste kennismakingen met deze nieuwe wereld. En dat is toch alweer ruim 7 jaar geleden. Het was een fijne kennismaking, want door de tijd heen hebben mijn kleintjes regelmatig een item of een heel setje van Noppies gedragen.

Dit seizoen is de kledinggarderobe van mijn kleuter ook weer goed vertegenwoordigd door Noppies. Eerder zag je al een gave winterjas, maar hij heeft ook nog een aantal toppers, oftewel fijne bovenkleding voor de komende winter.

SONY DSC
Noppies trui, € 29,99

Zoals deze mooie trui met sjaalkraag. Echt zo een trui waar je helemaal in wilt kruipen. De handjes van mijn kleuter verdwijnen ook automatisch in de kangoeroezak aan de voorzijde.

SONY DSC
Noppies shirt, € 14,99

‘All that awesome in such a smart boy’  Nou inderdaad, een prima beschrijving van mijn ventje. Slim bedacht van Noppies, want dat vindt natuurlijk iedere moeder van haar eigen zoon. Dit is een fijne longsleeve van heerlijk zacht katoen.

SONY DSC
Noppies vest, € 44,99

En onze favoriet! Het vest met denim look en een camouflageprint in de capuchon. Echt een vest waar je in wilt wonen.

SONY DSC
Keep it simple, yes you should!

Noppies is een merk van Nederlandse bodem. Noppies leeft vanaf de zwangerschap al met je mee door een mooie collectie zwangerschapskleding. Maar ook na de geboorte van je kleintje, blijft Noppies nog even aan je plakken. Tot en met maat 128 en dan stuurt Noppies je de weide wereld in.

Kijk voor de wintercollecties en meer informatie op www.noppies.nl

Previous ArticleNext Article