Sneakers van Twins & Trackstyle

sneakers-1

De sneakers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de collecties met kinderschoenen. Toch is er onder de sneakers ook veel verschil in kwaliteit. Het liefste kopen we een paar kinderschoenen waar ons kleintje het hele seizoen mee kan doen, dat een goed voetbed heeft en van sterk materiaal is gemaakt. Maar ook kopen we natuurlijk het liefste een paar dat heel hip en bij meerdere outfits te matchen is. Dat zijn nogal wat eisen op een rij.

Het komende seizoen zien we voor de meiden veel pastel- en parelmoertinten voorbij komen. Ik kan daar wel wat mee, want dit is het bewijs dat je niet alleen van schreeuwerige kleuren vrolijk wordt. Bovendien vervult deze rustige kleur één van de eisen, want deze kleur is namelijk perfect te matchen met meerdere outfits.  

Maar belangrijker voor de kindervoetjes is de juiste pasvorm. Twins & Trackstyle is hierin de specialist, doordat ze niet alleen de lengtematen, maar ook de breedtematen aanbieden. Want niet alleen te grote of te kleine kinderschoenen, ook te smalle of te brede kinderschoenen kunnen vervelende klachten veroorzaken. 

Leuk weetje: zo’n 11% van de kinderen heeft een extra smalle voet en 17% heeft een extra brede voet.

En dan hebben we nog de eis van het sterke materiaal. Een goede kinderschoen laat zich gemakkelijk vormen, maar is toch stevig en ventileert. Het liefst dus van een mooie kwaliteit leer. Ook deze punten kan ik afvinken bij deze sneakers. Ze zijn stevig en toch licht. Bovendien zijn ze uitstekend te vormen, want dankzij de veters kun je zelf bepalen hoe strak de schoen moet zitten. Of mijn kleintje hier het hele seizoen mee kan doen? Dat kan ik je over een paar maanden vertellen.  

Benieuwd naar de rest van de collectie van Twins & Trackstyle? Check dan hier de website!

Previous ArticleNext Article