Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22

We zouden allemaal de wereld wel een beetje mooier willen maken, ja toch? Maar niemand weet echt hoe dat nou moet. Tuurlijk hebben we allemaal onze eigen ideeën, maar wat tips kunnen we wel gebruiken.

LoveStation22, je weet wel dat meisjesmerk met toffe jurkjes, komt nu met een geweldig boek over Robin en haar dierenvriendjes Tik het roodborstje en sam de Ezel. En ook buurjongen Jeroen, juf Nina, papa, mama en opa Peter spelen een rol in haar avontuur. Een Wonderlijke Reis naar LoveStation22.

Robin is volgens haar vader een zelfstandige dame en volgens haar buurjongen Jeroen is ze nogal een jongensmeisje, maar wel één die met dieren kan praten. Het is dus ook niet zo gek dat ze heel veel van dieren weet en later bioloog wil worden. 

Tijdens Robins wonderlijke reis, kom je heel veel dierenweetjes tegen. Zo kom je van alles te weten over het roodborstje, over dolfijnen, olifanten en nog veel meer bekende en minder bekende dieren.

LoveStation22-boek

Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22, wat vinden we ervan?

Heel eerlijk, ik moest even wennen aan het boek. Ik snapte het niet zo. Een boek van een kinderkledingmerk deed me toch al snel denken aan een lookbook. Waar zijn die kekke jurkjes? dacht ik. Maar waar ik een link leg, daar ziet mijn dochter twee compleet verschillende dingen. Mijn dochter zag een boek. Een tof boek met gave illustraties gemaakt door Wanda van Dijk en de negentien jarige (!) Frédérique Lucas.

Lovestation22-boek-lezen

“Mensen die vechten moeten dat doen met kussens (Robins tip)”

En waar mijn dochter zich helemaal stort in de dierenweetjes, een soort naschok na de dierenplaatjes-mania van Freek Vonk, ben ik helemaal verzot op Robins tips om de wereld te redden. En tussendoor lezen we samen het verhaal van Robins Wonderlijke Reis naar LoveStation22.

“Gewoon een beetje lief voor elkaar zijn (Robins tip)”

Het boek is verkrijgbaar voor € 19,95 bij onder andere Bol.com en Lovestation22.com – Bestellen >>

Previous ArticleNext Article