Review: Twins kinderschoenen

Twins & Trackstyle, een kinderschoenenmerk wat al bijna niet meer weg te denken is. Dat komt vooral omdat het schoenenmerk nadenkt. Nadenkt over wat kindervoetjes nodig hebben. Dat zijn toffe, hippe, maar vooral kwalitatief goede schoentjes. Kinderschoenen in verschillende lengtematen, maar ook in verschillende breedtematen. De basis van een goede schoen is dat deze lekker moet zitten en het groeiproces onder geen beding in de weg mag staan.

En dat is meteen een uitstekende reden om ook dit seizoen weer volop op zoek te gaan naar nieuwe schoentjes voor je kleintje! Want iedere ouder weet als geen ander dat die kindervoetjes groeien als kool.

twins-kinderschoentjes

Ok, we willen dus graag kwaliteit, maar we willen ook een hippe schoen die goed te combineren is met het gros van de outfits die in de kledingkast liggen. Mijn peutertje zit nogal in haar rokjes fase, cq op en top meiden fase. Daar horen dan natuurlijk ook echte meidenschoentjes bij. Deze nette korte laarsjes vallen prima in dat plaatje en de strik op de zijkant maakt het laarsje helemaal af. De prachtige kleur rood/paarse (moeilijk te zeggen welke kleur het nou daadwerkelijk is) is perfect voor najaar.

twins-shoes

De 7-jarige daarentegen komt in een wat stoerdere fase. Het is niet dat ze de rokjes en jurkjes inruilt voor een spijkerbroek, het moet natuurlijk wel lekker blijven zitten, maar stoere sneakers ziet ze tegenwoordig wel zitten. Sneakers met een dierenprint zijn natuurlijk onmisbaar dit najaar! Twins heeft het met deze sneaker heel goed begrepen. Een mooi subtiel dierenprintje dat in combinatie met een diepbruine kleur niet te schreeuwerig overkomt. En het riempje als extra detail, wat de schoen helemaal afmaakt!

Beide schoenen van Twins zijn gemaakt van leder en hebben een stevig, comfortabel voetbed. Ze zijn misschien wat prijzig (€ 89,95 – € 124,95), maar de kwaliteit spat er vanaf en ik weet vrijwel zeker dat de kleintjes hier de hele winter zonder problemen op kunnen lopen. Dat is mij ook wat waard. Kijk voor de verkooppunten en meer informatie op www.twins-trackstyle.nl

Pin It
Previous ArticleNext Article