Review: Noppies winterjas

Het kiezen van een geschikte winterjas gaat niet altijd over rozen. Hier in huis heeft iedereen namelijk een eigen mening wat ‘fashion’ betreft. En die meningen zijn niet altijd precies op elkaar afgestemd. Een winterjas is dan toch echt zo een dingetje waarbij we een compromis moeten sluiten, aangezien een kleintje daar een aantal maanden dag in dag uit in rondloopt.

Gelukkig duurde onze zoektocht niet lang, Noppies kwam namelijk voorbij.

SONY DSC

Er zijn natuurlijk wel een aantal eisen waaraan een winterjas moet voldoen. Om maar te beginnen met; een winterjas moet warm zijn. Dat is niet zomaar vanzelfsprekend. Een te grote jas sluit bijvoorbeeld niet goed aan, waardoor de jas de warmte niet goed vasthoudt.

Sluit deze Noppies winterjas goed aan? Check.

De volgende wens is dat de kleuter de jas zelf aan en uit kan trekken. Ik heb namelijk zo een vermoeden dat de juf er niet op zit te wachten om vier keer per dag 28 ritsen te sluiten.

De kleuter kan zelf zijn jas dichtdoen? Check.

En dan als laatste (zo veeleisend zijn we ook weer niet); vinden we allebei het een gave jas? Check. Check.

noppies-winterjas
De winterjas is verkrijgbaar bij www.noppies.nl en kost € 79,95

Het allerleukste aan deze winterjas van Noppies zijn toch wel de twee capuchons die over elkaar heen opgezet kunnen worden. En het subtiele oranje detail geeft de jas ook net even dat beetje extra, hoe simpel kan het zijn.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Het lijkt me een hele mooi winterjas die lekker warm is. Ik mis als enige het criterium: reflecterende elementen. Die vind ik in de winter en herfst ook belangrijk.

  2. Ik vind jassen uitzoeken elk jaar waardeloos. Begin er door uitstellen al te laat mee. Vind het zo duur maar heb wel veel eisen want we zijn gewoon gek op naar buiten gaan. Maar deze ziet er leuk uit, ga hem eens opzoeken. Thanx

  3. Vind jassen elk jaar weer een crime. Ik wil voor de kleintjes geen honderden euro’s uitgeven aan jassen en toch wil je dat ze er leuk bijlopen. JE moet er tenslotte elke dag naar kijken. Zelf vind ik de parka’s nu helemaal leuk, maar mijn meiden vinden het weer helemaal niks. Ik let zelf op kwaliteit, kleur en vooral of de jas de kou aankan 🙂