Pimp je shirt!

Ik vind het altijd lastig om leuke shirts voor mijn zoontje te vinden. In de meidenkleding stikt het van de geweldige jurkjes, shirtjes, rokjes en ga zo maar door. Maar voor een jongen komt het toch wel snel neer op een broek en een shirt. En vaak is dat shirt dan niet eens zo bijzonder. Maar toen kwam ik de Full Colour strijk applicaties bij Janey-kidswear tegen. Met deze strijk applicaties kun je een saai shirt pimpen. En laat deze shop nou ook geweldige afbeeldingen voor jongens hebben! Zoals dat vliegtuigje of die stropdas! Zo maak ik van dat saaie t-shirtje en super stoer t-shirtje voor mijn zoontje. Natuurlijk zijn er voor de meiden ook weer meer dan genoeg leuke afbeeldingen! De applicaties zijn gemaakt van zeer dun materiaal, rekbaar en daarom goed te verwerken op een shirt maar ook op een kussentje. Zo kun je de kinderkamer ook een beetje pimpen!
Bij aanschaf van een applicatie worden de strijkinstructies meegezonden, zodat je precies weet hoe het erop gestreken moet worden.

 


Winnen!
Van Janey-Kidswear mag ik twee van deze gave strijk applicaties weggeven! De blauwe polkadot uil en het vliegtuigje. Maar daar moet je wel wat voor doen! Geef antwoord op de volgende vraag: Hoeveel kinderen heeft de eigenaresse van deze webwinkel? Stuur je antwoord hier naartoe en geef meteen even aan welke applicatie je graag zou willen winnen.
Meedoen kan tot en met 24 juli!
Previous ArticleNext Article