Peuter in Bengh per principesse!

Ik ben al jaren fan van Bengh! Elke collectie zit ik weg te kwijlen bij de fantastische items. En ik kwijl letterlijk weg, want om een leuk outfit aan te schaffen, moet je wel over een redelijk dikke portemonnee beschikken. Maar dat neemt niet weg dat ik het een fantastisch merk vind en absoluut de moeite waard om aandacht aan te besteden.

bengh-baobab

Fashion met een klassieke twist. Eigenwijs. Dat is waar Bengh per principesse voor staat. De klassieke twist is echt een kenmerk dat je terugziet in het shirtje wat mijn peuter hier draagt. Een mooi slank en luchtig shirtje wat op meerdere manieren gecombineerd kan worden. Stoer en sportief? Draag er hippe sneakers onder. Net en klassiek? Maak het outfit dan af met nette sandaaltjes.

En eigenwijs? Tja, dat is in dit geval het meisje wat het shirtje draagt. 

bengh-outfitpost_edited-1

De peuter draagt hier het lace-shirt van Bengh (€ 49,00) – rokje van Baobab ( € 36,95) – schoentjes van Bunnies jr (€ 74,95)

Houd Voormijnkleintje.nl vandaag goed in de gaten, vanmiddag komt er een leuke winactie met Bengh online.

Kijkje achter de schermen? Volg Voormijnkleintje.nl op Instagram

review

Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Poeh, wat een hoop geld. Alle begrip overigens voor iedereen die hier wel geld aan kan en / of wil uitgeven. Ik merk dat ik nu – met name nu peuter jarig is – heel veel leuke nieuwe kleertjes krijg voor Mila en daar ben ik heel blij mee (ik ben zelf best een grote fan van Benetton). En ik koop gewoon vaker. Euh, eigenlijk alleen maar in de uitverkoop. Toch ken ik dit geweldige merk (Bengh per principesse) ook. Omdat ik regelmatig een hele tas met kleertjes van een vriend krijg. Hij heeft drie dochtertjes die net wat ouder zijn dan mijn dochtertje. Ja, dan is het tweedehands. Maar nog steeds superleuk. En leuk te combineren met nieuwe basics of andere kleertjes uit de sale. Geweldig truitje trouwens. Dat zou ik ook wel willen dragen, hahaha!

  2. Pingback: Winactie: Bengh shirt!