Op je hoofd

De zomervakantie zit er weer aan te komen (en voor sommige al begonnen) en altijd als het zonnetje wat feller wordt smeer ik de blanke lijfjes van mijn kinderen goed in. Laatst hoorde ik dat je niet met een te hoge factor in moet smeren, want dan lopen ze weer een hoop vitamine D mis. En met het warme weer het hoofdje bedekken kan ook zeker geen kwaad. Een bandana vind ik daar ideaal voor. Omdat je met een bandana zelf de maat bepaald door er een knoop of strik in te leggen, passen ze altijd op het hoofdje. Onlangs ontving ik een bandana van Joey Bandana met een ingenaaide schok absorberende foamlaag. Dit was helemaal nieuw voor mij en ik kon mij daar eigenlijk geen voorstelling van maken. Maar het blijkt ideaal voor de kleine wilde bras! Eigenlijk zie je nauwelijks dat er een extra laagje in de bandana zit verwerkt, maar het werkt wel uitstekend tegen vallen en stoten. En daarbij wordt het kleine koppie ook nog eens beschermt tegen de zon.

De Bandana’s van Joey Bandana zijn verkrijgbaar als Bandana Classic (is zonder ingenaaide absorberende foamlaag, maar de buitenrand is wel extra verstevigd met een ingenaaide foamrand) en een Bandana Plus (is voorzien van een ingenaaide schok absorberende foamlaag voor extra bescherming.)

Winnen
Van Joey Bandana mag ik een Bandana Plus weggeven, maar daar moet je wel wat voor doen! Ga naar de site www.kinderbandanas.nl en zoek uit in welke kleuren de Bandana Plus+ verkrijgbaar is.
Stuur je antwoord voor 28 juli hier naartoe en wie weet win jij zo een geweldige Bandana!

Previous ArticleNext Article