Noppies: Jungle feelings

Noppies is één van de eerste kinderkledingmerken waar ik kennis mee maakte. Een fijn merk, dat al jaren in de kledingkasten van mijn kleintjes te vinden is. Ook dit komende seizoen weer.

Wanneer ik de kastdeuren van mijn kleuter opentrek komen de ‘Jungle Feelings’ je tegemoet. Het thema van Noppies zit vol met vrolijke kleuren en funny prints.

noppies flamingo

De eerste funny print is van de a-lijn jurk ‘Fountain’. Een jurkje met een te leuke flamingoprint, gemaakt van een zachte en soepele stof, dat comfortabel draagt. Echt een musthave voor de zomer, maar ook nu al prima te dragen met een vestje en een legging. Hier zelf gecombineerd met een ceintuurtje. Ze draagt maat 110, wat bij de schouders prima valt en qua lengte (zonder ceintuur) net op de knie.

noppies flamingo jurkje

noppies jurkje flamingo

Het volgende setje waar je spontaan vrolijk van wordt, is het shirtje met een olifantprint ‘Daphne’, het vestje Desperes met all-over giraffenprint, gecombineerd met het sportieve rokje Dalian.

noppies shirt olifant
Het exotische shirt is een typisch voorbeeld van de ‘Jungle feelings’ wat Noppies je probeert te geven met deze collectie. Een leuke print en een knalkleur waar je niet omheen kunt. Net als het meisje erin overigens, hier word je toch spontaan vrolijk van?

noppies set jungle

Voor de frissere dagen is er het vestje Desperes. De geribte boordjes zijn voorzien van girly glitters. Speels en toch ook chique.

Het zachte sweatstof rokje heeft een lekkere sportieve look door zijn trendy streepjes en look-a-like zakjes op de achterkant. Zo beschikt dit setje over alles wat een stoer, vrolijk en ook keurig meisje nodig heeft.

noppies set giraffe

Kijk voor de hele zomercollectie van Noppies op www.noppies.com

Previous ArticleNext Article