Netflix series voor (pre)tieners

netflix tiener series

De vakantie staat weer voor de deur! En hoewel je de kleintjes nog gerust naar buiten kunt sturen, wordt dat bij je tiener iets lastiger. Je tiener wil bingewatchen op Netflix en geef ze eens ongelijk! Nee, als ouder kun je je maar beter overgeven aan deze wens van je tiener en samen de tofste series op Netflix gaan kijken. Maar wat is eigenlijk een toffe serie om samen met je tiener te kijken? Ik geef je een paar tips! 

1. Nowhere Boys

Nowhere Boys is een Australische tienergeoriënteerde tv-dramaserie, heerlijk ik houd van drama! De serie die te zien is op Netflix, gaat over vier tieners die verdwaald raken in een bos en ontdekken dat zij zijn beland in een andere wereld waar ze eigenlijk helemaal niet bestaan. Lekker mysterieus en dramatisch.

2. No Good Nick

Non Good Nick is een Amerikaanse comedy-serie op Netflix, die zeer geschikt is voor jonge tieners. De serie gaat over het leven van een gezin die op zijn kop staat als er een minderjarige oplichter voor de deur staat. Ze beweert dat ze verre familie is. Een serie waar je van houdt of haat, maar dat weet je pas als je het gezien hebt.

3. Project MC2

Project MC2 is een heerlijk meidenserie, hoewel de zoon af en toe stiekem meekijkt. Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.

4. Full House

Voor jezelf is het nostalgisch om Full House nog een keer te kijken. En de kans dat je tiener ervan mee smult is groot! Dit is eigenlijk gewoon verplichte kost voor je tiener. 8 seizoenen zijn er te vinden op Netflix. Vervolgens kun je door met Fuller House.

5. Prince of Peoria

Van deze komische serie is één seizoen te zien op Netflix. Een luchthartige prins die het leven als gewone tiener wil ervaren, verlaat zijn koninkrijk en gaat incognito bij een alleenstaande moeder en haar leergierige zoon wonen.

6. Lost & Found Music Studios

Deze serie op Netflix is voor iedereen die ook maar een beetje van muziek houdt. Oké en ook een beetje van drama en romantiek. Perfect voor je pre-tiener! Jonge singer-songwriters in een elitaire muziekopleiding sluiten vriendschap, werken aan hun creativiteit en beleven romantiek terwijl ze van hun passie hun beroep maken.

7. Haters Back Off

Haters Back Off is een komische serie van Netflix. De serie is gebaseerd op het YouTube-personage Miranda Sings. Niet dat ik haar ken, maar YouTube-personage zijn helemaal van nu. Voor menig tiener een leuke serie om te kijken, hoewel Netflix na twee seizoenen toch de stekker eruit getrokken heeft.

 

 

Previous ArticleNext Article