Naar de boer? Een kinderoverall!

Het zal je vast niet ontgaan zijn, ruim een week geleden waren we op bezoek bij de boer. We hebben wel vaker bij een boer gelogeerd en het verleden heeft mij geleerd dat kinderen op een boerderij niet schoon blijven. Dat is niet erg, dat is juist het smeuïge van het leven op de boerderij. Om niet continue schone kleren uit de kast te trekken, want mijn kinderen doen dat, is een kinderoverall echt een uitkomst.

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat een kinderoverall dient om de kleding onder de overall schoon te houden. Wat zal ik je dan wel vertellen? En waarom moet je de kinderoveralls van Chick-a-dees hebben?

SONY DSC

– De overalls van Chick-a-dees zijn zo kleurrijk dat je er spontaan vrolijk van wordt. Als je je kleintje in zo een overalletje hijst, wil je hem of haar eigenlijk het liefste opvreten. Doe dit niet, want dan heb je straks geen kleintje meer om vrolijk van te worden.

– De kinderoveralls van Chick-a-dees zijn van uitstekende kwaliteit. Van een zoon die het presteert om binnen een week 5 broeken te vernachelen, verwacht je op z’n minst een lichte slijtage bij de knieën. Geen schrammetje, geen gaatje, geen vervaging, niets! Chapeau.

– Je kunt de kinderoveralls laten bedrukken met een naam of een leuke afbeelding. Super leuk voor net even dat extra om nóg vrolijker van te worden.

– De overalls van Chick-a-dees sluiten mooi aan en zitten daarnaast ook comfortabel zodat je kleintje vrij kan bewegen. Wel zo handig met buiten spelen.

kinderoverall

– De kinderoveralls zijn verkrijgbaar in 10 verschillende kleurtjes. Zo kun je je kleintje elk in een ander kleurtje hijsen en krijg je fantastische foto’s tussen de koeien. Bovendien kun je je kleintjes ook gemakkelijk terugvinden.

– Ook na het wassen (en ja, daar is een flinke wasbeurt voor nodig) blijven de kleuren en de bedrukking mooi.

– De overalls hebben handige zakjes voor steentjes, gras, wurmen en nog veel meer wat een kleuter bedenkt om in zijn zak te steken. Note: check de zakken vóór het wassen…

– Naast de kinderoveralls heeft Chick-a-dees ook andere handige buitenspeelkleding in de webshop, zoals tuinbroeken, regenpakken en regenlaarsjes.

SONY DSC

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Oh leuk, ik vroeg me al af waar die overalls vandaan kwamen toen ik ze in eerdere posts voorbij zag komen. Je wordt er vrolijk van, al die leuke kleurtjes.