Mind your language

Waar ik nu echt van kan genieten… Nou, de gevatte uitspraken uit de mond van mijn bijna 4 jarig kleintje! Hieronder een kleine selectie:

Mama, we kunnen niet naar de kapper want het fietsstoeltje is gejat

Ons vast kapstertje woont niet ergens waar je makkelijk met auto of OV heet gaat, dus fiets + fietsstoel is een must. Mijn mond viel open van verbazing toen hij zelf het verband had gelegd dat fietsstoel weg = niet naar kapper!

Nog één minuutje

Het equivalent van “ik tel tot 3”, wanneer hij nog even wil doorspelen oppert ie zelf dat ie over een minuutje echt gaat opruimen!

Zeg dan maar “Vooruit dan maar”

Toen we bij de sapjes stonden en hij de suggestie voor sinaasappelsap deed en ik nog twijfelde of we niet eens een keer wat anders moesten kiezen. Stem ik zo vaak in? OMG 

Kijk eens wat een schattig knuffeltje

Als we in een winkel staan met knuffels… hij ziet er altijd eentje die je met puppieogen aankijkt en hij zegt dan super zoet, “ kijk eens mama…”. Verbaas me dat ik me tot heden nog maar één keer heb laten verleiden.

Echt vet lekker

Wanneer ‘ie besluit dat hij vandaag wel broccoli gaat eten! Yeah sure, tot het op je bord ligt.

Ik maak een grapje

Wanneer hij toch tot de conclusie gekomen is dat zijn keuze niet de beste is en instemt met die van mij. Maar, hé.. ik snap het! Ik geef ook nooit toe dat ik fout zit… Gebeurt namelijk nooit!

Weet je nog

Alsof we achter de geraniums zitten en al die jaren aan herinneringen proberen op te rakelen.

Dik huis

Oké, ik ben verslaafd aan huizen kijken! En zo nu en dan stop ik om een huis te bewonderen… en dan hoor ik naast me, lekker studentikoos: “Dik huis mama”!

Dat is Evil

Wanneer er iets gebeurd dat niet zo leuk is! Tjsa, dat gebeurd nog wel eens.

Lieve mama

Ja, mama is mijn beste vriend… en papa en broertje ook! *Smelt*

Previous ArticleNext Article

1 Comment