Meer dan duizend woorden

Dit is nou hét voorbeeld van een foto die meer dan 1000 woorden zegt. Heftig, maar ook heel, héél mooi.

ivf-foto

Wow, what a photo. Thank you to Sher Fertility St. Louis and Dr. Dayal patient Angela, who shows the true definition of love that went into making this gorgeous new baby girl.

Voor sommige is een kindje krijgen heel vanzelfsprekend. Je stopt met de pil, wacht een paar maandjes, of zelfs in één keer… BAM, raak! Maar wat als dat niet lukt? Het niet gebeurt? Je de medische weg moet volgen…

Deze foto werd gedeeld op de Facebookpagina van Sher Institutes. Het meisje wordt omringt door een hart van injectiespuiten die nodig waren om zwanger te worden door middel van een IVF-behandeling.

Volgens de moeder, Angela, waren de naalden “het makkelijke gedeelte”, van de behandeling. “De emotionele strijd, de ups en downs, dat hakte er pas echt in”.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Heftig beeld, maar het zegt zoveel. Helaas weet ik hoe moeilijk zwanger worden kan zijn.

  2. Helaas kan ik mij (grotendeels) vinden in dit verhaal, maar ik heb er nog nooit zo bij stil gestaan.. Wij hadden het geluk dat het uiteindelijk op een natuurlijke manier is gegaan. Net toen we besloten te stoppen met de behandelingen omdat mijn lichaam er niet goed op reageerde & we de hoop hadden verloren, raakte ik spontaan zwanger! Echt een geschenk van God dus <3

  3. Een prachtige, ontroerende foto! Respect voor ouders die zoveel moeten dorostaan om hun hartewens in vervulling te zien gaan!

  4. Wij hadden meer geluk dan verstand. Bijna in een keer raak. Met een tweede moesten we een paar weekjes wachten en dat vond ik al spannend genoeg. Ik heb ontzettend veel respect voor diegene die bij problem de hoop niet verliezen en doorzetten. Ik weet niet of het mij zou lukken.