De leukste gepersonaliseerde back to school producten

Afgelopen weekend waren we een dagje weg naar Archeon. En altijd als we een dagje weg zijn, dan zetten mijn kinderen hun zinnen op een souvenirtje. Gelukkig heb ik ze inmiddels goed duidelijk weten te maken dat deze souvenirtjes van hun eigen geld gekocht dienen te worden. Deze wijze les levert meteen weer een stukje bewustwording van wat iets kost op. Toch weerhoudt deze bewustwording hen niet om iets te kopen. En zo kwam het dat mijn jongste dochter, die na de zomervakantie naar groep drie gaat, een verenpen van haar zakgeld kocht. ‘Mag ik deze mee naar school mama?’, was direct na aankoop haar vraag. En opeens realiseerde ik me dat mijn kinderen en vooral mijn jongste dochter alweer bezig zijn met naar school gaan. Voor regio zuid duurt het ook niet lang meer voordat de scholen beginnen. Hoog tijd dus voor een ‘back to school blog’ met toffe schoolproducten.

back to school producten

Dit keer maken we een back to school overzicht in samenwerking met smartphoto.nl

1. Een fotoschrift voor je lievelingsvak! Ik snap dat je kleintje heel veel schriften voor school nodig heeft en dus niet allemaal schriften van €6,95 aanschaft. Maar starten in groep 3 verdient op z’n minst een mooi schrift, zoals een gepersonaliseerd fotoschrift. En als je andere kinderen nu jaloers worden, verdienen zij een fotoschrift speciaal voor hun lievelingsvak.

2. Een naamlabel voor aan de rugzak of luizenzak. Met dertig luizenzakken aan een kapstok is het wel zo handig om er een labeltje aan te hangen. Wil je dat labelen nu echt goed doen, bestel dan een gepersonaliseerd naamlabel, met foto én naam van je kind.

3. Groep 3 is lezen, lezen, lezen. Je kind stimuleren met een leuke boekenlegger, bijvoorbeeld met jullie favoriete vakantiefoto, is een mooie start.

4. Een toffe schooltas is een goed begin van het schooljaar. Een gepersonaliseerde tas met de leukste foto’s van je kind en vrienden valt wel op tussen alle Minion en Frozen rugzakjes. Ik zeg, steel de show met een kekke schoudertas!

5. Met een continurooster kun je er niet genoeg van hebben: broodtrommeltjes! Elke dag eten mijn kinderen hun broodje op school. Extra leuk wordt dit natuurlijk met een broodtrommel met foto. Van hun moeder bijvoorbeeld. 😉

6. En als laatste back to school product van smartphoto.nl kan een gepersonaliseerde etui natuurlijk niet ontbreken. Hier worden alle pennen potloden en natuurlijk spiekbriefjes bewaard.

Previous ArticleNext Article