Leukste ‘Back to school’ rap ooit!

De scholen zijn weer begonnen. Althans, in onze regio. Daarmee zijn wij de eerste van het land en ik moet weer even wennen aan wat er allemaal van mij verwacht wordt. Want ook al ben ik een ‘stay at home mommy’, ik ben ook een behoorlijke amateurmoeder. Dat werd me weer even duidelijk gemaakt toen ik afgelopen maandag allemaal foto’s van schattige kindjes in de schoolbanken op Facebook en Twitter voorbij zag komen. ‘Oh, wat leuk!’, dacht ik nog bij het zien van de eerste foto’s, maar toen ik een hele rij met lachende bekkies had aanschouwd, begon ik toch een beetje aan mezelf te twijfelen. Tjonge, ik had ook wel even een fotootje kunnen maken van mijn schoolmeisje op haar eerste dag in groep 3…

En vanaf het moment dat je kind (weer) naar school gaat, wordt ook je mailbox volgespamd met nieuwsbrieven en mailtjes over informatieavonden, sportclubjes en uiteraard de ouderbijdrage.

Kortom, back to school is een hele happening en de familie Holderness heeft daar een hilarische rap over gemaakt. Een ode voor alle ouders, leerlingen en leraren.

Previous ArticleNext Article

4 Comments

  1. Oh ik heb daar ook niet aan gedacht Sterre is ook maandag in groep 3 begonnen…en heb ook geen foto gemaakt 🙂
    Die rap vind ik erg origineel en leuk gemaakt 😀 x

  2. Pingback: Halloween rap