Leuk leren met de Bijlesmeester 0

bijles meester

Op school gebeurt het helaas vaak dat kinderen niet de aandacht krijgen die zij nodig hebben. De juffen en meesters hebben tegenwoordig vaak een grote klas waardoor het simpelweg lastig is om elk kind individuele aandacht te geven. Dit zorgt ervoor dat kinderen de stof niet begrijpen en/of niet goed meekomen met de klas. Daarnaast zijn er ook kinderen die juist sneller door de stof gaan en zich daardoor kunnen gaan vervelen op school. Zij hebben behoefte aan extra uitdaging die ze niet altijd krijgen. In beide gevallen kan het plezier in school van het kind afnemen. 

De Bijlesmeester wilt kinderen met plezier laten leren! Plezier hebben in leren is genieten op school. Maar hoe maak je het leren nou leuk?

Oefenen, oefenen, oefenen

Het klinkt misschien een beetje cliche, maar veel oefenen leidt echt tot plezier in school. Wanneer een kind veel oefent, begrijpt en onthoudt hij of zij de stof van bijvoorbeeld taal of rekenen beter. Vervolgens kan de geleerde stof in nieuwe situaties toegepast worden. Dit leidt tot zelfvertrouwen en plezier. Voordat je zover bent moet er natuurlijk wel geoefend worden. Dit kan op vele en zeker ook leuke manieren!

Oefenen met De Bijlesmeester

Niks leukers dan samen met iemand oefenen. En met wie kan dat beter dan met een goede bijlesdocent? De Bijlesmeester verzorgt al meer dan 6 jaar bijlessen aan huis door heel Nederland. Individuele bijles in de eigen omgeving blijkt de meest efficiënte manier van leren. Zo heeft de docent alle aandacht voor de leerling en is er alle ruimte om vragen te stellen. Daarnaast worden tijdens een bijles leerstrategieën behandelt om zo ook effectief te oefenen en leren als de docent er niet bij is.

Natuurlijk kan je ook zelfstandig aan de slag. Niet met saaie rijtjes sommen, maar met het oefenmateriaal van De Bijlesmeester! Oefenboekjes, online oefeningen, flitskaartjes, de Bijlesmeester heeft het allemaal! Dit materiaal is ontwikkeld volgens de richtlijnen van de eindtoetsen van Cito en Nio en sluit dus goed aan bij hetgeen dat kinderen op school leren. Het materiaal wordt ook tijdens de bijlessen gebruikt, maar leent zich perfect om ook zelfstandig door kinderen gebruikt te worden. Niet om na school nog uren te blokken, maar elke dag een paar sommetjes. Bekijk het assortiment in De Bijlesmeester Webshop!

Het doel van De Bijlesmeester is leerlingen met plezier naar school te laten gaan en hun talenten optimaal te benutten. Met bijlessen en oefenmateriaal wilt De Bijlesmeester dan ook zoveel mogelijk kinderen hierbij helpen!

Win een lespakket!

Wil jij nu je kind uitdagen of extra hulp en aandacht bieden? Dan hebben wij iets leuks voor je. Namens De Bijlesmeester mag ik een pakket met oefenboeken weggeven! Natuurlijk sluit dit pakket aan op het gewenste niveau van uw kind(eren).
Laat onder dit Facebookbericht een reactie achter om kans te maken op het oefenpakket.


bijles pakket winnen

Afbeelding: Lopolo/Shutterstock

Previous ArticleNext Article