LE BIG weet wat te doen met de metallic-trend!

trui le big

Elk seizoen komen er weer nieuwe trends in de kindermode voorbij. Sommige komen en gaan in één seizoen. Andere blijven wat langer hangen. De metallic trend wordt meestal gekoppeld aan de feestdagen. Maar de glimmende stoffen, glitters en pailletten hoeven niet meer bewaard te worden tot december. Dit seizoen mogen we meteen al los gaan. En ik durf te wedden dat menig meisje daar heel blij mee is. Want wie wil er nou niet elke dag in feestelijke kleding rondlopen? 

Mijn meisje in ieder geval wel! En LE BIG doet daar lekker aan mee met zijn wintercollectie 2018-2019. Onlangs ontving ik een tof outfit voor mijn jongste dochter, dat uiteraard direct aangetrokken moest worden.

le big-kinderkleding

Dit outfit van LE BIG brengt nostalgie en het zogenaamde ‘future’ gevoel samen. De streepjesmaillot geeft mij echt een nostalgisch gevoel. Ik kan mij herinneren als kind ook zo’n soortgelijke maillot te hebben gehad. En het groen glanzende rokje wekt nog steeds een future gevoel op. En dat wordt allemaal geneutraliseerd door een ‘doodnormale’ sweater. Nou ja, doodnormaal… De details maken de trui toch ook weer speciaal.

Het leuke aan deze metallic-trend is dat het heel goed te combineren is met andere trends. Zo past de retro trend bijvoorbeeld heel goed in dit plaatje. Maar ook de gebreide kabeltruien mogen gecombineerd worden met een glanzende rok. Het lijkt wel weer alsof alles mag.

En zo heeft LE BIG nog meer trends in de collectie die ze toevoegen aan de metallic-trend. Wat dacht je van het luipaardprintje of de ruffle aan de kleding? Allemaal passend bij een glimmend rokje, of een shirt met glitterpailletten. Er is nu alleen wel een uitdaging bijgekomen. Want wat trekken we de kinderen tijdens de feestdagen aan?

Previous ArticleNext Article