Kinderschoenen trends zomer 2017

Er komt weer een nieuw seizoen aan. En een van de leukere dingen daarvan is het verwisselen van de garderobe. Weg met de sneeuwlaarzen (ja mijn kleintjes lopen daar nog steeds op) en ‘hallo’ leuke zomerschoentjes. Maar omdat we altijd graag willen dat onze kleintjes er hip én comfortabel bij lopen, rijst de grote vraag; wat zijn de kinderschoenen trends voor de komende zomer?

Zó 2016? Wat we nu echt gedag kunnen zeggen, is de wild animalprint, als in panter of zebra en we verwelkomen dit jaar de tropical-touch, hallo 2017!

Mixed print en badges

kinderschoenen tropical

Dit tropische printje wordt veel gemixt met neutrale kleurtjes maar ook met opvallende badges. Het kinderschoenen merk Shoesme weet dit prima te combineren met bijvoorbeeld de smiley badges. Maar ook het eigenwijze kinderschoenen merk Red-Rag doet mee aan de trend. De bloemenprint mag dus te pas en te onpas gedragen worden.

Jeanslook

jeanslook kinderschoenen

Komende zomer zien we ook veel kinderschoenen met de ‘jeanslook’. Persoonlijk vind ik dit een erg fijne look, het kan rustgevend zijn maar ook heel speels. Het past in ieder geval bij menig outfit. Toch zijn de jeanslook kinderschoenen met een ‘extra touch’ mijn favoriet, heel stoer en lekker speels.

Rustige kleuren

rustige kinderschoenen

Iets wat we meegenomen hebben van 2016 zijn de rustige pastel en parelmoer kleuren. Logisch, want meisjes zijn er dol op en dat parelmoer geeft je toch een beetje dat koninklijk gevoel. Maar ook in de jongenscollecties zien we veel rustige kleuren terugkomen. Naast de standaard schreeuwerige blauw- en groentinten is er nu ook ruimte voor lichtblauw of grijs.

Altijd goed: sterren!

sterren schoenen

Kinderschoenen met sterren. Er is geen merk die dit figuurtje overslaat, sterren zijn gewoon altijd goed! Je ziet ze in de mixed print gecombineerd met glitters en de sterren kunnen ook prima samen met de bloemenprint.

De afgebeelde kinderschoenen zijn van de merken: Shoesme, Braqeez, BunniesJR, Red-Rag en Develab.

Previous ArticleNext Article