Kinderschoenen trends zomer 2016

Deze zomer gaan we weer een aantal nieuwe fijne collecties tegemoet betreft de kinderschoenen. Maar wat kunnen we allemaal verwachten? Wat moeten we onze kleintjes aantrekken? Oftewel, wat zijn de trends van de zomer 2016?

Bijzondere zool

Om te beginnen zijn het de bijzondere zolen die opvallen. De zool mag gezien worden, hij is grof en groot. We zien het bij de meisjesschoenen, maar ook bij de jongensschoenen. Bij de volwassenen mag de opvallende zool onder elke soort schoen, bij de kinderen zien we ze vooral onder de sneaker. Zo komt Shoesme met de RunFlex, een lichtgewicht runner met een super flexibele zool.

kinderschoenen-zool

Pastel en parelmoer kleuren

Kleur, kleur en nog eens kleur, we zijn het al een tijdje gewend dat niet alleen de bruine en grijze schoenen in de etalage staan. Maar opvallend en nieuw zijn de pastel en parelmoer kleuren. Ik houd er wel van, het geeft me, naast alle sprankels die de zomer met zich meebrengt toch een beetje gevoel van rust. Kinderschoenenmerk Braqeez is dit seizoen erg goed in het inbrengen van deze rust op de schoen.

kinderschoenen-trends

Printjes in alle soorten en kleuren

Printjes op je schoen, het is niet nieuw want we zagen eerder al veelvuldig de animalprintjes en de camouflageprints. Maar nu kunnen we de bloemenprints, de artistieke prints en de funprints ook niet meer wegdenken. Waar je ook van houdt, er zit voor iedere (printjes)smaak iets bij. Zo stort Shoesme zich op de bloemenprintjes, gaat Braqeez meer voor de artistieke print en blijft HIP shoestyle trouw aan de animal print.

kinderschoenen-printjes

De musthave die blijft: sneakers

Ze zijn niet meer weg te denken: de sneakers! Multicolor, basic, met bijzondere zool, leer, suede of textiel, ze zijn werkelijk in alle soorten en maten te vinden. Het leuke is dat een sneaker inmiddels onder elk outfit geaccepteerd wordt. Sneakers onder een rokje? Geen probleem! Stoer juist.

Previous ArticleNext Article