Het badeendje

Ik weet nog goed dat zo een 10 jaar geleden de badeendjes in mijn vriendenkring erg populair waren om als cadeautje te geven op een verjaardag. Als het Sinterklaas was en we gingen (heel origineel) dobbelen, zat er ook altijd wel een badeendje tussen de cadeautjes. Laat ik nou die eendjes bewaard hebben en nu spelen mijn kinderen met deze eendjes in hun bad.

In de webwinkel Cosygifts.be zijn oneindig veel soorten eendjes beschikbaar. Alle badeenden zijn van het merk BUD en te koop in vrolijke kleuren, met gekke prints en grappige accessoires. Bij ieder denkbaar thema is wel een bijpassende eend te verkrijgen, zoals een safari eend, een politie eend of een cowboy eend. Bud Badeendjes zijn een onderdeel van Designroom, een idee van Simon Pithie uit Australië. Bud kan als merk het best omschreven worden als fun en funky met een vleugje humor!

De eerste Bud badeenden collectie werd gelanceerd in 2005. Deze bestond uit een grote verzameling badeendjes, ieder met een eigen printje en met een eigen karakter. Deze collectie werd in de jaren daarna flink uitgebreid.

 

Previous ArticleNext Article