De eerste glitter stapjes

Het duurt niet lang meer of mijn baby zet haar eerst stapjes. Zodra ze nu even de kans krijgt om ergens te gaan staan, dan staat ze. Aan de tafel, aan een stoel en van de week zelfs aan de poppenwagen die ze een klein beetje vooruit duwde. En ja, het is een cliche maar het gaat zo snel!

Jaloers

Haar eerste stapjes gaat mijn baby geheel in stijl zetten met echte glitter schoentjes van Red-Rag. Mijn kleuter heeft er al menig maal een tikkie jaloerse blik op geworpen. Maar dat haar kleine zusje zulke gave schoenen heeft, vindt ze toch ook wel heel erg tof. Met deze glitter schoentjes laat Red-Rag zien dat zij volledig hun eigenwijze stijl volgen.

DIY kinderschoenen

Dat laten ze overigens met hun gehele collectie zien. Contrasten en tegenstellingen zijn sowieso waar de mode nu om draait en in de collectie van Red-Rag komt dat heel duidelijk naar voren. Nieuw is een DIY schoen, zo kunnen meiden hun schoenen geheel naar wens eigen maken. Glitters, applicaties en de kenmerkende Zig Zag steek vind je terug in de zomercollectie van Red-Rag.

Winnen
Mijn baby is er klaar voor om haar eerste eigenwijze stapjes te zetten. Heb jij ook zo een klein grietje bij wie deze geweldige Red-Rag glitter schoentjes niet zullen misstaan? Ik mag maar liefst 2 paar weggeven! Om kans te maken op deze schoentjes, Like & Share dan dit bericht op Facebook en geef hier aan welke maat je zou willen winnen.

Winactie ie verlopen.

Pin It
Previous ArticleNext Article

2 Comments

  1. Wauw die zijn cute!!!! Mijn dametje heeft maat 20!
    Zo leuk!