Beertje Bobbi

Onlangs ontving ik een boekje van ‘Bobbi op vakantie’ Het leuke boekje is op rijm geschreven, iets wat ik altijd erg fijn vindt bij kinderboekjes, omdat het zo lekker voorleest. In dit boekje, de titel zegt het al, gaat beertje Bobbi op vakantie met zijn ouders. Mijn kleuter vind het erg leuk om ‘Bobbi op vakantie’ te lezen, omdat er veel herkenbare stukjes in zitten. De leuke tekeningen met de vele details nodigen uit tot aanwijzen en vertellen.

Bobbi-dag
Uitgeverij Kluitman uit Alkmaar, die in 2002 de eerste Bobbi-boeken op de markt bracht, heeft het kindvriendelijke speelparadijs De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn (Noord-Holland) uitgekozen om deze Bobbi-dag voor fans en andere belangstellenden te organiseren.

Een bijzonder moment tussen 10:00 en 11:00 uur is de presentatie van de levensechte Bobbi, die blijvend een belangrijke rol gaat spelen binnen het park. Er komt namelijk elke zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 een ‘meet&greet’ met de levensechte Bobbi. Natuurlijk wordt er op deze feestelijke dag ook voorgelezen en kun je je Bobbi-boek laten signeren.

Dus zondag 2 september 2012 van 10:00 tot 17:00 uur kan groot en klein kennismaken met de ‘echte’ Bobbi en genieten van allerlei feestelijke activiteiten.

Previous ArticleNext Article