Kinderkleding musthaves voor de herfst en winter

kinderkleding herfst

De meeste bladeren zijn inmiddels van de bomen, de warme jassen zijn weer uit de kast en de eerste warme chocolade melk met speculaas is genuttigd. Het is weer herfst en wintertijd mensen! En ik hoewel ik absoluut dol ben op de warme zomermaanden, geeft de herfst en winter mij een warm gevoel.

Dit gevoel komt voornamelijk door gezelligheid, maar er moet natuurlijk ook op gekleed worden. In de herfst en de winter zijn er een aantal musthaves die je kinderen moeten hebben in hun garderobekast. Kinderkleding die onmisbaar zijn om je kleintje warm te houden. 

Truien en vesten

Niets is lekkerder om van je warme bedje meteen in een warme trui of vest te schieten. Een trui is fijn, maar een vest is eigenlijk onmisbaar in de herfst en winterperiode. Met vesten kun je namelijk eindeloos combineren en variëren. Hij kan aan en hij kan uit, hij kan open en hij kan dicht. Vooral voor jongens is een vest een uitkomt! Jongens hebben het nu eenmaal snel warm en de mogelijkheid om dan een laagje uit te trekken, is ideaal. Bovendien hoeven de t-shirts die in de kast liggen niet daar te blijven, maar worden in de herfst en winter ook nog gewoon gedragen.

Warme en stevige schoenen

In de zomer worden hier de slippers altijd helemaal afgedragen en in de winter dragen mijn kinderen het liefste hun laarzen of snowboots. Ik ben van mening dat de kinderen in de winter ook prima veel kunnen buitenspelen, maar warme schoenen zijn dan wel zo fijn. Want wanneer die voetjes eenmaal koud worden, staan ze zo weer met hun neusje tegen de deur omdat ze naar binnen willen. Een stevige (leren) laars die wel tegen een stootje kan, met een warme bontvoering behoort daarom tot de musthaves van de herfst en winter.

Winteraccessoires, mutsen, sjaals en handschoenen

In de herfst zijn de mutsen, sjaals en handschoenen misschien nog een beetje overbodig. Bovendien, wanneer je je kind te warm kleed, zullen ze die muts en sjaal afgooien en raak je het nog kwijt ook. Maar in de winter zijn de mutsen, sjaals en handschoenen wel echt een musthave! Hetzelfde als voor de warme voeten, geldt namelijk ook voor warme handjes en een warm hoofd. Zeker wanneer de vrieskou zijn intrede doet en misschien plotseling wel wat sneeuw gaat vallen, wil je deze accessoires al in huis hebben!

Musthaves voor de herfst en winter, maar wel binnen het budget graag

Kinderkleding kopen is leuk! Maar doordat je elk jaar weer een nieuwe maat moet aanschaffen, is het ook een dure aangelegenheid. Daarom is het fijn om een aantal adresjes te hebben, waar je leuke kinderkleding met korting kunt aanschaffen, zodat alles wat je koopt ook nog een beetje binnen budget blijft. Limango-outlet is zo’n outlet-adresje waar je de bovenstaande musthaves voor de herfst en winter, met korting tot wel 80% kunt bestellen.

Previous ArticleNext Article