Jongenskleding alert: bobbi ravioli start met jongenslijn!

Als je als moeder van een jongen een kinderkledingwinkel inloopt, dan komt het roze bloemen en glitter geweld je tegemoet. En ergens, daar achter in een hoekje van de winkel, vind je de jongens afdeling. Er hangen broeken, spijkerbroeken over het algemeen, wat shirts en een enkele overhemd.

Het is niet erg, je leert er mee leven. En je leert als moeder van een jongen goed zoeken, speuren naar de pareltjes op de jongensafdeling.

Maar hoe fijn is het nieuws als een meisjesmerk als bobbi ravioli zich gaat ontpoppen tot een meisjes én jongensmerk? Dat is heel fijn! Want het merk staat voor perfect aansluitende modelletjes, leuke details en vooral een heerlijk zacht materiaal dat zeer comfortabel aanvoelt.

bobbi-ravioli

Net als bij de meisjeskleding geldt ook voor de jongenskleding van bobbi ravioli: less is more! En ja, uiteraard… Boys will be boys!

SONY DSC

De eerste jongenscollectie van bobbi ravioli heeft naast deze longsleeves ook een polotrui in de collectie. Daarnaast is er ook een sweatbroek verkrijgbaar en voor de koude uurtjes een heerlijk sportvestje. Bekijk alle items op www.bobbiravioli.nl

Pin It
Previous ArticleNext Article