Jake Fischer, wat doe je me aan?

jake fischer

‘Oeh yeah, laat de zomer maar komen!’ is wat ik denk wanneer ik de zomercollectie van Jake Fischer voor ogen krijg. Wát een toffe en stoere kleding mogen we weer aanschouwen. Je snapt het al, het blijft niet bij aanschouwen, hier moeten we wat van hebben!

De jongenscollectie

In de jongenscollectie van Jake Fischer spat de tropical-touch ervan af. Geef me de zomer, nu! Kun je alleen nog maar denken. Frisse kleuren, palmbomen en de zee zijn de grootste kenmerken van deze collectie. 

sweater golven

Hoezo is jongenskleding saai? Kijk deze sweater waar de golven razen. Ik ben gek op grafische prints op jongenskleding, het maakt  jongenskleding verre van saai.

polo jake fischer

Less is more

En toch ben ik ook dol op lekker simpel. Het ventje wat de polo draagt, is al leuk en spectaculair genoeg.

De kwaliteit van Jake Fischer is top! Geen dunne slappe stofjes, maar stevige mooie stoffen waar jongens zich vrij in kunnen bewegen en spelen. De pasvorm is redelijk smal, perfect voor dit smalle kereltje. Maar zeker de sweater heeft voldoende ruimte voor de wat stevigere ventjes.

De meisjescollectie

Ook hier zie je het tropical eilandleven terug in de collectie. Frisse kleurtjes als oranje en roze zetten de toon van de collectie. Waar het om gaat is comfort, dat is goed te zien aan de soepele stoffen die zijn gebruikt voor deze collectie. Fijne jurkjes, sweaters en hotpants én een toffe shortsuit.

shortsuit

Dit is echt een item dat verslonden wordt komende zomer. Zo’n pakje waar ze het liefst in wil spelen, relaxen en ook slapen. Ben heel benieuwd hoe deze gave shortsuit er aan het einde van de zomer uit zal zien.

setje jake fischer

Mama, heb je de was al gedaan?

Net als dit setje van Jake Fischer. Om op te vreten zo leuk! Én zo comfortabel! Dat wordt de komende zomer heel wat wasjes draaien om de kleertjes snel weer schoon te krijgen. En bedankt Jake Fischer!

jake fischer set

Ook de meisjescollectie is van een fijne goede kwaliteit gemaakt. Dat is wel nodig ook, aangezien ze dit graag vaak dragen. De pasvorm is smal, toch vond ik de shortsuit redelijk ruim vallen, maar deze is goed af te stellen aan de spaghettibandjes.

Je vindt de gehele collectie van Jake Fischer hier.


 

Behind the scenes…

behind the scenes 4

behind the scenes2

behind the scenes

behind the scenes 3

 

Previous ArticleNext Article