Ik hartje Red Rag – zomer 2017

Inmiddels lopen mijn kinderen al heel wat seizoenen op het kinderschoenen merk Red Rag. En ook dit zomerseizoen 2017 zijn ze weer aanwezig aan de kindervoetjes van mijn kleintjes. Hoewel kindervoetjes… Mijn oudste draagt alweer maat 35!

Dat wij zo’n fan zijn van dit kinderschoenenmerk, hebben ze helemaal aan zichzelf te danken. De kinderschoenen zijn namelijk, naast dat ze van uitstekende kwaliteit zijn, ook heel tof! Robuust, stoer, kunstzinnig, eigenwijs en stijlvol. We hebben alle trends al de revue zien passeren. Dit jaar is de casual stijl aan de beurt. Met een stijlvolle look en vrolijke print spelen mijn meiden de komende zomer door.

red rag meiden 2017

Goud is helemaal hip deze zomer. Deze kinderschoenen van Red Rag beantwoorden de trend subtiel, maar wel aanwezig door de goudkleurige zool en zig zag stiksel. Het vierkant gesneden leer geeft de kinderschoen een ‘volwassen’ look, waardoor je graag zou willen dat deze schoen ook in maat 41 verkrijgbaar zou zijn.

red rag 2017

Echt een toffe kinderschoen voor meiden die de bloemetjes fase een al beetje gepasseerd zijn.

red rag bloemen 2017

In die bloemetjes fase zit de kleuter nog volop! Geen wonder dat deze Red Rag kinderschoenen perfect bij haar passen. Toch zijn ze verre van tuttig, want hé, we hebben het hier wel over Red Rag kinderschoenen! Ook in deze kinderschoen vind je subtiel de goud-trend terug en de twee gevlochten strepen op de zijkant maakt de schoen lekker eigenwijs. Typisch Red Rag!

red reg meisjes

Wil je meer informatie over Red Rag of weten waar de kinderschoenen verkrijgbaar zijn? Kijk dan op www.redrag.nl

Previous ArticleNext Article