Hippe en fleurige kinderkleding

kinderkleding winkel

Mijn oudste dochter is een echte tiener aan het worden. Daarbij hoort ook een geheel eigen smaakontwikkeling qua kleding. Ik heb er als moeder helemaal niks meer over te zeggen. Winkelen met haar is leuk. Maar ik moet het aansmeren van hippe en fleurige kinderkleding helemaal loslaten. Volgens mijn tienerdochter is dat namelijk helemaal niet stoer en veel te kinderachtig. Ach ja, wat had je dan verwacht van kinderkleding? Toch moeten die garderobes weer gevuld worden met kleding, de zomer komt er namelijk weer aan. 

Gelukkig heb ik nog een zoon en dochter waar ik wel mijn smaak betreft hippe en fleurige kinderkleding op loslaten kan. De kleding van B.nosy bijvoorbeeld. Ik word daar altijd zo blij en vrolijk van. De kleuren stralen en zeker nu de zomer er weer aankomt, kunnen we wel een beetje kleur gebruiken. Maar het zijn niet alleen de kleuren die de kinderkleding zo vrolijk maakt. Ook de modellen en de pasvorm van de kinderkleding is geweldig. Voor de jongens is er gedacht aan een mooie pasvorm dat vooral comfortabel zit.  Bij de meidencollectie word ik zo blij van zwierezwaai rokjes en de rokjes met tule. Maar ook de palmboom print of een geinige quote past weer helemaal in deze zomercollectie. Het is een combinatie van allerlei factoren wat de kinderkleding van B.nosy zo hip maakt.

Dat mijn tienerdochter niet meer met roze zwierezwaai rokjes wil rondlopen begrijp ik wel. Maar wanneer we samen even door de nieuwste zomercollectie van B.nosy snuffelen, wordt ze toch weer enthousiast van het merk. De rokjes en leggings zijn deze zomer namelijk super stoer. Vele hebben een metallic look en kunnen gecombineerd worden met een basic shirt, zonder poespas. Van deze kinderkleding wordt mijn oudste dochter toch weer heel blij.

En zo kan ik gerust drie garderobes vullen met dit hippe en fleurige kinderkledingmerk. Eén nadeel van het vullen van de garderobes, is dat mijn bankrekening erop leegloopt.


 

Afbeelding: Ned Snowman/Shutterstock

Previous ArticleNext Article