Hikkie versus mijn kleuter

Ik geef het toe, ik kan een hoop leren van Hikkie. Hoe Hikkie in alle rust een losgeslagen draak weet te temmen, los kan laten en het vertrouwen zo weet te winnen, dat de draak altijd weer bij hem terugkomt. Klinkt als een prachtige opvoeding, waar ik nog niet helemaal in lijk te slagen.

drakentemmer

Ook mijn kleuter zou niets liever willen zijn dan zo een stoere drakentemmer. En dus zitten we samen te Netflixen om vooral goed te bestuderen hoe Hikkie dat nou voor elkaar krijgt.
Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn kleuter meer talent heeft dan ik. Hij heeft zijn nieuwe draken, Tandloos en Haaktand (bijna) helemaal onder contole. Bijna… soms schiet de spuwer namelijk recht op het voorhoofd van zijn zus. Maar hé, elke drakentemmer heeft weleens een offday. Net als elke moeder. 

Dragons van Spin Master

Voor de drakentemmers en temmers in opleiding heeft Spin Master vanaf dit voorjaar gevaarlijke draken, inclusief hun rijders in het assortiment. De bekende personages Warmachine & Drago, Toothless & Hiccup, Nadder & Astrid en Monstrous Nightmare & Snotlout zijn vanaf nu samen verkrijgbaar. De draken hebben allemaal bewegende vleugels en de berijders zijn voorzien van een wapen.

‘Draken: Race naar de rand’ exclusief op Netflix.

In de nieuwe Netflix Original-serie ‘Draken: Race naar de rand’ ontdekken Hiccup en Toothless op één van hun avonturen het mysterieuze ‘Drakenoog’. Deze prehistorische doos vol geheimen leidt hen naar verre landen vol nieuwe draken. Maar het brengt onze helden ook in groot gevaar: ze worden aangevallen door plunderende drakenjagers die het ‘Drakenoog’ willen bemachtigen. Kunnen ze nog ontsnappen?

Alle dertien afleveringen van deze Dreamworks animatieserie zullen vanaf 26 juni exclusief op Netflix te zien zijn.

Previous ArticleNext Article

18 Comments

  1. Helemaal te gek ! Mijn stoere zoon denkt ook dat hij een g-e-w-e-l-d-i-g-e Draken-temmer is 😉

  2. Net terug van een dagje Efteling, en mijn kleine ridder denkt nu dat hij werkelijk een draak kan weerstaan! Ik maak heel graag kans voor hem, om veilig bij mama nog wat oefenen met het verslaan van de draak.

  3. wow wat een super leuke stoere prijs ik maak graag kans zeg want je zou het maar winnen

  4. Ik heb 2 draakjes thuis zitten die hier heel blij van zouden worden

  5. Mijn zoontje kan heel goed zijn dinosaurussen temmen, ik weet zeker dat hij dat net zo goed kan met draken

  6. Ik waag een kans om mijn eigen drakentemmer een draak te bezorgen.

  7. Ik ben de drakentemmer in huis….mijn kinderen zijn de draken…wel lieve draken hoor