Het jaar 2015…

2016… Het klinkt nogal futuristisch in mijn oren. Maar toch beginnen we morgen aan dat nieuwe jaar. Uiteraard niet voordat we 2015 op een spetterende manier hebben afgesloten. Dat doen we vanavond. Nu blik ik nog even terug op 2015.

2015 was…

… voor Voormijnkleintje.nl een fantastisch jaar. Een jaar met met bezoekersaantallen die boven mijn petje gingen. Onvoorstelbaar dat zoveel mensen de blogs en artikelen lazen, heel veel dank daar natuurlijk voor, want niets is zo leuk om te zien dat de stukken graag gelezen worden.

… weer een jaar vol met leuke samenwerkingen, waaronder geweldige winacties. Zo werden er weer een aantal paar schoenen weggeven, onder andere van Braqeez en Red Rag, vele DVD’tjes, Tumble ‘N Dry shoptegoed, een gaaf plaid van Colorique, speelgoed, kaartjes voor Disney on Ice en vele kledingsetjes waaronder onlangs nog een tof setje van Noppies.

… het jaar dat mijn ventje naar de kleuterschool ging en halverwege de dag besloot dat het wel genoeg was en zelfstandig naar huis wandelde.

… het jaar dat mijn jongste kind 3 jaar werd en ik mij maar al te goed besefte dat dit het laatste jaar was met een kind onder de vier jaar.

… ook het jaar dat mijn oudste kind naar groep 4 ging, het laatste jaar in de onderbouw van de basisschool.

… het jaar waarin ik nog nooit zo vaak ‘STOP DE TIJD!!!’ heb gedacht.

… het jaar dat er ook weer uitstapjes in overvloed waren. We mochten Disneyland met een fastpass ontdekken. Hoe gaaf was dat!? We gingen logeren bij het Betere Boerenbed. En we mochten weer vele premières bezoeken en toffe uitjes maken voor het blog.

… ook het jaar dat we een bezoekje aan het ziekenhuis weer niet oversloegen. Weliswaar zit er een afname in de frequentie, waar we uiteraard heel dankbaar voor zijn. Toch blijft gezondheid in ons gezin een gevecht waar wij hard voor moeten strijden.

-> en door dat harde strijden voor gezondheid is mij maar al te duidelijk geworden dat er niets zo belangrijk is als een gelukkig kind… Als het maar gelukkig is.

… het jaar dat de 5 feitjes blogs tevoorschijn zijn gekomen en goed in de smaak vielen.

… het jaar dat we weer mee mochten genieten van het hectische en hilarische leven van Diana.

… ook het jaar dat Melanie het blog kwam verrijken met haar leuke verhalen en fijne recepten in haar column Mell’s kitchen.

… het jaar dat we besloten dat dit echt de laatste keer zomervakantie in Frankrijk was.

… ook het jaar dat we besloten om voor zomer 2016 weer een vakantie in Frankrijk te boeken.

… het jaar dat we een schattig klein puppy hondje zagen veranderen in een hond. En snel ook!

… het jaar dat we weer rijkelijk gebruik hebben gemaakt van de streaming dienst genaamd Netflix.

… het jaar dat we weer wat ouder, maar ook wat wijzer geworden zijn. Zal het?

… het jaar dat we weer een stukje dichter bij de toekomst zijn gekomen.

Soms is het moeilijk, maar het is goed om los te laten wat je toch niet kunt veranderen. Dág 2015. Op naar een gelukkig en gezond 2016! Proost.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Een bijzonder jaar 2015 met veel leuke momenten! Ik ga net als jij 2015 loslaten en 2016 omarmen!