Het is weer ‘nieuwe-schoenen-tijd’

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar de kinderschoentjes hier zijn na een winterseizoen weer behoorlijk afgedragen en afgetrapt. Voor de kleintjes zitten ze inmiddels als slofjes, behalve degene die nu echt te klein zijn, kindervoetjes groeien zo snel. Maar afgetrapte schoentjes staan niet zo mooi onder een nieuw lente- of zomeroutfit. Dus… Shoppen naar kinderschoenen dan maar weer.

Er zijn veel verschillende soorten kindervoetjes. Smalle en brede kindervoeten en wat dacht je van de hoge wreef. Gesloten laarsjes en schoenen moeten daarom dan ook echt passen bij het voetje, want je kunt de sluiting, zoals bij een veterschoenen, niet verstellen. Als ik online shop ga ik dan ook meestal voor de veter- of klittenbandschoen, dat scheelt een hoop teleurstelling en miskopen.

Nu mijn oudste in een andere schoenmaat-categorie komt (30+), komt er ook weer een walhalla aan schoenmerken aanbod bij. Wat mij betreft geen probleem, vrouwen houden immers van schoenen en ook dat zit er bij ons behoorlijk ingebakken. Bij Otto ontdekte ik een nieuw merk, nou ja ‘nieuw’, ik kende het merk al wel, maar niet qua schoenen voor mijn kleintje. Tom Tailor, betaalbaar, fris en heel hip.

Hier onze top 3:

tomtailer-kinderschoenen

Previous ArticleNext Article

1 Comment