Good vibes: Indian Blue Jeans

good vibes

Het is lente mensen, dat houdt in dat de deuren open mogen, de bbq aan kan en de zomerkleding uit de kast getrokken mag worden.

Lente! Yes. Nu het weer nog… 

Ja het weer moet nog even meewerken voordat de korte zomerbroekjes en rokjes aan kunnen, maar om alvast in de stemming te komen, hebben we deze week een mode week. De zon moet toch een keer gaan schijnen en bovendien duurt het niet lang meer tot de kinderbijslag weer op je rekening staat bijgeschreven. Oftewel… shoppen!!

Modeweek: Indian Blue Jeans

We beginnen de modeweek met Indian Blue Jeans. Ik was zo blij verrast door dit fijne en leuke merk, dat ik het nu al tot één van mijn favorieten bombardeer deze zomer. Mijn kleintjes hadden nog niks van Indian Blue Jeans in de kast liggen, maar toen ik deze zomercollectie zag, had ik de kasten wel willen vullen met de volledige collectie. Hebberig word je ervan. 

Indian Blue Jeans, de merknaam zegt het al: spijkerbroeken. Toch sla ik voor de meisjes de spijkerbroekjes weer over. Ze worden bij mij simpelweg gewoon gelukkiger van jurkjes en rokjes. Ben ik even blij dat Indian Blue Jeans zich ook richt op Indian style, want deze jurkjes en rokjes zijn geweldig!

Indian Blue Jeans geeft je de good vibes!

Onze twee favorieten voor de meiden. Het indianrokje gecombineerd met een eigenzinnig tuniek.

india blue jeans

Het rokje met franjes voelt aan als suede. Het rokje valt prima op maat en is eventueel in de omvang te verstellen.

indian bleu jeans rok

De badges maken het eigenzinnige tuniek compleet! Ook erg leuk in combinatie met een zwarte skinny.

indian bleu jeans close up

De tweede favoriet is het suede zeegroene jurkje. Op het eerste gezicht een simpel jurkje, maar door de leuke details zoals het ritsje en het wit/oranje stiksel op de rug, écht een musthave!

indian blue jurk

indian blue jurk achterkant

indian jurk

Favorieten voor de jongens. De enige echte Indian Blue jeans! Ik vind het altijd lastig om voor mijn smalle kereltje een mooie broek te vinden en daarom blijf ik meestal hangen bij mijn vertrouwde merken. Maar ik ben blij dat ik een uitstapje heb gemaakt naar de broeken van Indian Blue jeans, want nu hebben we er weer een fijn merk bij!

indian blue jeans broek

De broek zit echt prachtig en is gemaakt van een mooie soepele spijkerstof. Ook de sweaters van Indian Blue Jeans geven ons de good vibes!

indian blue jeans sweater

 

Wij zijn fan! Laat de zon maar komen. Kijk voor de hele zomercollectie van Indian Blue Jeans op hun website.

Previous ArticleNext Article