Fien & Teun

Vanaf woensdag 2 april is Nederland weer een mooi kinderprogramma rijker. Dan komen namelijk Fien & Teun op televisie bij RTL Telekids. Een samenwerking van Lief! Lifestyle, Van Hoorne Entertainment en RTL Mini kids. Na het zien van het promofilmpje was mijn peuter meteen verkocht en kon hij niet wachten om meer van Fien & Teun te zien. Gelukkig duurde dat wachten niet lang, want wij mochten de preview tijdens de perslancering afgelopen maandag aanschouwen. Met het prachtige weer, een geweldig mooie boerderij en de karakters Fien & Teun, was dit een heerlijk feestje.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Met Fien & Teun leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij. De karakters zijn zo vormgegeven, dat zowel jongens als meisjes zich erin kunnen herkennen. Licht educatieve elementen worden ondersteund door humor, waardoor ze aansprekend zijn voor de jonge doelgroep (1-5 jaar).

In de afleveringen blikken Fien & Teun steeds terug op een avontuur dat ze beleefd hebben op de boerderij. Bovendien worden de afleveringen ondersteund door vrolijke meezingliedjes!

Dus vanaf 2 april, van maandag tot en met vrijdag elke dag rond 09:00 uur zijn Fien & Teun te zien in het blok Minikids van RTL Telekids op het kanaal van RTL 8.

Previous ArticleNext Article