Eindelijk sandalen tijd

Al dagen, al weken vraagt mijn kleuter wanneer hij zijn sandalen nou eens aan mag. En telkens stelde ik hem teleur dat het buiten nog echt niet warm genoeg was om met blote voeten buiten te lopen. ‘Dan houd ik toch mijn sokken aan?’, probeerde hij een aantal keer.

Maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. Blijer kon ik het ventje niet maken met het nieuws dat hij dan vandaag toch echt zijn sandalen aan mocht trekken. Ik heb nu ook zo een vaag vermoeden dat hij ze voorlopig niet meer zal uittrekken.

shoesme

Het zijn de sandalen van Shoesme. Ik kan zijn ongeduld geen ongelijk geven, ze zijn namelijk ook wel erg gaaf. En daarbij weet ik vrijwel zeker dat de sandalen aanvoelen als wonderslofjes. Het heeft een fijn voetbed waar hij gerust een wandeling op maken kan. De zolen hebben extra grip, zodat hij tijdens de wandeling zijn stunten uit kan halen. En daarnaast zijn ze gewoon heel stoer om te zien!

Prijs – kwaliteit

Qua prijs zijn ze, vind ik, ietwat aan de hoge kant € 59,95. Maar ik heb ooit eens de fout gemaakt om goedkopere (helft van de prijs) aan te schaffen met als gevolg dat de zool niet mooi aansloot, het klittenband heel snel losliet en hij de sandalen uiteindelijk helemaal niet wilde dragen. Daarom kies ik liever voor kwaliteit ook al is de prijs iets hoger.

Meer info over de collectie van Shoesme: www.shoesme.nl

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Leuke sandalen! Voor mijn zoontje van 2 ben ik nog op zoek naar zulke schoentjes. Ik heb ze vorig jaar van Teva gekocht en die bevallen heel erg goed. Helaas is hun collectie nu niet zo mooi qua print, maar ik ga eens kijken naar deze. Hopelijk zijn ze ook te koop in maat 24 :).