Een Spacetastisch lanceerfeestje van Miles van Morgen

Net als Pauline zou ik graag mijn kinderen willen opvoeden in harmonie, waarbij we elkaar respecteren en tijd maken voor elkaar. En dat ik niet hoef te dreigen met kansloze dreigementen!

Bij mij zijn de kinderen iets ouder, dus op een dreigement ‘Als je nu niet komt, ga ik wel zonder jou’ zeggen ze doodleuk: ‘ok… doei’

Met de tijd ben ik er steeds beter in geworden. Ik heb zelfs een beetje geleerd, hoe de dreigementen kans krijgen. 😉

Wij staan op het punt om naar het lanceerfeestje van Miles van Morgen te gaan, en dat vindt mijn jongste dochter een goed moment om al haar kleren uit te trekken en in haar ondergoed op de Trampo (trampoline) te gaan. Mijn oudste dochter heeft haar spullen nog steeds niet gepakt en mijn lieve jongen gaat als een dinosaurus schreeuwend door het huis. Eigenlijk moet ik de hond nog uitlaten… Pff je snapt het idee denk wel.

Al snel wil ik dingen zeggen als: ‘Als jullie nu niet opschieten, zeg ik het event van Miles van Morgen gewoon af hoor!’ Maar wil ik dat wel? Eigenlijk ben ik stiekem ook wel benieuwd naar de Disney locatie en het lanceerfeestje… hmm, maar goed, zó heb ik er al helemaal geen zin meer in, dus check ik het weer. Prachtig! Als we niet gaan, kunnen ze allemaal buiten spelen. Goed dan, ik kan met een gerust hart mijn dreigement roepen: ‘Jongens, als het zo moet gaan we wel niet!’

En ha, daar zijn ze het niet mee eens! De kinderen pakken hun spullen, de jongste gaat zich aankleden en mijn zoon wordt wat rustiger. Yes! Mijn dreigement heeft gewerkt.

Tot mijn grote schrik komt de jongste in een combinatie kleding naar beneden waarvan je denkt NEE (ik denkbeeldig stampvoetend)… zo gaan we niet naar dat feestje! Waarom heb je niet de kleren aan die je aan had? Dat was namelijk een prima combinatie die vereeuwigd op de site van Disney mag staan. Maar we moeten gaan, anders is mijn dochter te laat bij pianoles en… al snel komt een liedje van Disney in me op. Let it goooo Let it goo… Gelukkig doet mijn dochter nog een spijkerjasje aan en vertrekken we in alle rust naar pianoles om door te gaan naar het Lanceerfeestje van Miles van Morgen.

Het bleek een super leuke middag, ze mochten op de foto, ring gooien en lekker even knutselen, wat zelfs zoonlief met veel plezier heeft gedaan. Na twee afleveringen van Miles van Morgen gezien te hebben, zijn mijn kinderen fan!

In de ruimte maken Miles en zijn grappige struisvogel de grootste avonturen mee! Samen met zijn ouders die wetenschappers zijn en zijn zus onderzoekt hij nieuwe werelden. Miles is erg nieuwsgierig en heldhaftig en wil niets liever dan astronaut worden. Door alle avonturen leert Miles hoe belangrijk familie is en dat nieuwsgierig zijn helemaal niet zo verkeerd is.

miles

En nieuwsgierig zijn we zeker! Miles van Morgen, vanaf vandaag te zien in het Disney Junior-blok op Disney Channel.

Previous ArticleNext Article