Develab, oersterk!

Yes! Wat een fantastisch weer! Heerlijk onbeperkt naar buiten met de kleintjes. Het bos in, de duinen in en de straat op. Spelen maar! Al eerder schreef ik dat mijn peuter zijn nieuwe schoenen van Develab ging testen. Inmiddels zijn we al heel wat loop- en speeluurtjes op de Develab schoenen verder. En hij is nog steeds beretrots op zijn schoenen. Ook ik ben weer dik tevreden over Develab. En al helemaal dit model. Door de verschillende kleuren die in de schoenen zijn verwerkt, kan ik de schoenen met van alles combineren. Bruine broek, groene broek, spijkerbroek, alles past erbij.

develab 5_Collage

Toen ik de schoenen voor het eerst zag, dacht ik even: ‘Ojee! Veters!’ Maar gelukkig zit er ook een rits aan de zijkant waardoor mijn peuter de schoenen gemakkelijk zélf aan en uit kan trekken. Dat is een belangrijk punt voor mij als moeder van drie kleintjes.
Natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat de schoenen voor mijn kleintjes stevig zitten en niet na een week versleten zijn (wat bij jongens héél snel kan gaan). Eigenlijk wist ik al dat de schoenen van Develab oersterke kwaliteitsschoenen zijn en ook dit seizoen bewijzen de schoenen het weer. Develab schoenen zijn bij ons nog geen enkele keer versleten. Gebruikt dat wel, maar versleten nog nooit!

develab 3_Collage

Winnen
Geweldig! Ook dit seizoen mag ik weer twee stoere jongens, die van buitenspelen houden, blij maken met nieuwe schoenen van Develab! Dus vind jij dit model ook geweldig voor je kereltje? Dan zou ik zeker een gokje wagen! Vul op het win-formulier in wat de schoenmaat van jouw kleintje is en ik zou het super vinden als je dit blog deelt op Facebook, Twitter, Instagram, enzovoorts.

Develab 5168 jeans_lr

Nog meer van deze mooie schoenen vind je op www.develab.nl

 

Comments

 1. Samantha says

  Hoe vervelend zou dat zijn om een paar stoere schoenen te winnen. NOT!!! Met drie paar kindervoeten in huis meer dan welkom. Met een maatje 23 of 24 gaat dat helemaal goed komen.

 2. Moniek vd windt says

  Ze zijn echt prachtig !! Hier zie ik m’n jongens graag op lopen !! Maat 37, maat 34, maat 27………zou echt héél leuk zijn :) !!

 3. jari vermeer says

  Ik word volgende week 7 jaar, volgens mijn moeder heb ik maat 34! Vind de schoenen heel mooi en mama en ik hopen ze te winnen! Groetjes jari

 4. Mirjam van Vliet says

  Wow die zijn gaaf! Hier zie ik mij oudste zeker weer een paar maanden op lopen.
  Maat 28.

 5. Mirjam Gorter says

  Zooo gaaf zeg, ze staan hem heel stoer! En inderdaad erg handig dat ze er flink in kunnen rennen,ravotten en mee buiten kunnen spelen zonder snel te slijten. Ik schrik al als ik in de kledingkast moet gaan zoeken naar broeken ZONDER gaten erin, dus laat staan dat ook de schoenen volledig afgeragd zouden zijn!! Een maatje 27 is voor onze klauterkleuter de perfecte maat :-)

 6. jozefina habets says

  Voor mijn jongste zoontje van bijna 2 jaar. Hij is mijn jongste van 7 kids. Ik zou er heel blij mee zijn want kindervoetjes groeien hard.

 7. els van Essen says

  Leuke actie! Schoenen zijn altijd welkom aangezien onze zonen ze verslijten waar je bij staat. Maar ja ze spelen ook bijna altijd buiten in weer en wind. Dus graag willen wij kans maken op. …! Onze oudste heeft maat 34 (6 jaar) en jongste zoon heeft maat 29 ( 4 jaar)

 8. lisette van dijk says

  Wat een gave schoenen! Te gek voor mn stoere knul! Maatje 27 zou perfect zijn :)
  Dan steelt ie mooi de show als ie op 26 maart voor t eerst naar school toe gaat, spannend hoor. Duimen maar!

 9. Milou Ruegebrink says

  Jaaaa like like like, deze stoere stappers! Maatje 25 zou goed van pas komen deze zomer

 10. sandra soyer says

  Deze zijn echt heel mooi, ik hoop deze te winnen voordat ik mijn andere schoenen weggooi. Dan kan ik weer fijn rennen en lopen, en hoeft mama niet weer nieuwe voor me te kopen. 23 dat is mijn maat, ik weet zeker dat dit paartje schoenen mij erg stoer staat.

 11. Moniek vd windt says

  Spannend…..de laatste dag…..ze zijn zo mooi en kleurrijk……ik kan niet kiezen wie van de 3 boys ik dit gun….zal vast bij alle 3 even leuk staan !!! Maat 27, 34, 37.