De peuter gaat Haute Couture met Ghimells

Het is tijd voor kerst. En dus is het tijd voor feestkleding! Overal in de winkels zie ik al van alles glitteren en glimmen en ik zou er heel veel favorieten tussenuit kunnen plukken. Maar vandaag houd ik het bij één jurkje. Simpelweg omdat dat jurkje die aandacht verdient.

Haute Couture merk GHIMELLS

Zoals je begrijpt is dit dus niet zomaar een jurkje, het is een jurkje van het Haute Couture merk GHIMELLS. En voor niemand anders dan voor de peuter.

Zo, dat is wel even wat anders dan alle afdankertjes die je als derde op een rij naar je toegeschoven krijgt. En dat ontgaat de peuter niet. Want vanaf het moment ik het jurkje op een hanger hang, zijn haar twinkelende oogjes erop gericht.

SONY DSC
En geef haar eens ongelijk, wat een plaatje!

SONY DSC

Dit jurkje is er om gedragen te worden

“Is het al kerst?” wordt er dagelijks gevraagd. En bij het antwoordt dat ze eigenlijk niet horen wil, gaat het beteuterde snoetje weer braaf verder met spelen. En opeens bedenk ik me, ‘what the heck! Nog geen kerst, who cares? Dit jurkje hangt er niet om mooi te zijn, ja ook, dit jurkje is er om gedragen te worden.’

En dus hijs ik de peuter in Haute Couture, het beeldige jurkje van GHIMELLS.

WAUW! Wat is ze trots en wat siert deze klassieke jurk haar.
SONY DSC
Het prachtige a-line jurkje heeft een kanten bovenstuk.
SONY DSC
Met zo een prachtig jurkje van geweldige kwaliteit is het vanaf nu hier in huis gewoon elke dag alvast een beetje kerst.

Haute couture voor peuters

Het haute couture merk GHIMELLS is in 2013 opgericht door couturier Melissa Oehlers. GHIMELLS richt zich voornamelijk op vrouwen tussen de 25 en 45 jaar, die het belangrijk vinden dat hun uiterlijk uitstraalt wie zij zijn en wat hen speciaal maakt.

De missie van GHIMELLS luidt als volgt: ‘Er door middel van kwalitatief hoogwaardige kleding voor zorgen dat vrouwen zich op elk moment van de dag speciaal, vrouwelijk en elegant voelen.’ En naast de hoogwaardige kleding voor vrouwen is er dus ook een meisjeslijn vanaf maar 86/92, want ook kleine meisjes zijn heel speciaal. 

Twee keer per jaar presenteert GHIMELLS een nieuwe collectie. GHIMELLS beschikt over zowel een haute couture als een prêt-à-porter collectie. Nieuwsgierig geworden naar GHIMELLS? Bezoek www.ghimells.com, maar pas op, het is gevaarlijk leuk! Voor je het weet loop je zelf ook in Haute Couture.

Previous ArticleNext Article

3 Comments

  1. Wauw!! Het staat haar echt heel mooi (met die heerlijke twinkelende oogjes erboven 🙂 )

  2. Wat een plaatje! De jurk is net zo mooi als je dochter. Samen is het een mooi plaatje! Ik zou bijna jaloers worden op zo’n mooie jurk 😉