De leukste zomerjurkjes 2017

Leg de zomerjurkjes maar weer bovenaan op de stapel, want het zijn weer zomerse temperaturen! Bovendien is het vanaf volgende week officieel zomer! Lange mouwen wil ik dus voorlopig niet meer zien! Afgesproken?

Ik hou van de zomer. De vakantie is in zicht en in de zomer is iedereen blijer en vrolijker. Daarbij ben ik dol op zomerjurkjes! Voor mezelf, maar ook voor mijn meiden. Ik kan de kast er wel mee blijven vullen, zeker nu de eerste sale is begonnen. Toch maakte ik eerst een lijstje met de leukste zomerjurkjes.

Om het overzichtelijk te houden. Of zo. Ahum.

>> Lees hier: de leukste voorjaarsjurkjes

Van deze zomerjurkjes word je spontaan gelukkig

leukste zomerjurkjes

Een lekker zomerskleurtje: geel en een speelse opdruk. Een van de kindertrends deze zomer zijn fruitige afbeeldingen op de kleding. Esprit koos dit seizoen voor de ananas, welke je soms subtiel en soms heel aanwezig terugvind op de kinderkleding.

Het zomerjurkje met de waterlelie van het merk WILD is een pareltje! Deze zou ik ook in mijn maat wel willen. De helderblauwe kleur is prachtig en het subtiele ceintuurtje maakt het jurkje helemaal af.

Ook B.NOSY doet mee aan de fruitige ananas trend. Bruin getinte armpjes en beentjes zijn om op te vreten bij dit felle neon kleurtje.

Eenvoud en toch bijzonder. Dat is wat het neoncoral kleurige jurkje van NONO uitstraalt. Door de franjes, de taille en de knoopjes aan het spaghettibandje. Echt een must-have deze zomer!

Wat ook een must-have is, is een jeansjurkje. Zoals dit luchtige jurkje van Esprit bijvoorbeeld. En zie hier heel subtiel de ananasborduursel.

En als laatste zijn streepjes wederom de trend deze zomer! Streepjes zijn altijd fijn. Dit soepele zwierige zomerjurkje van HEMA heeft als extra een mooi stukje kant op de schouder. Dat maakt dit zomerjurkje net even wat specialer.

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Wat een heerlijke jurkjes! Ik doe te weinig jurkjes aan bij mijn dochtertje. Met buiten spelen is het gewoon niet erg praktisch als ze nog zo klein zijn.