De leukste… papa’s van 2014

Om een leuke papa te zijn moet je over een flinke dosis humor beschikken. Er lopen natuurlijk een heleboel leuke papa’s rond op deze aardbol. Maar er zijn maar een paar papa’s die dat ook in beeld weten te brengen. Met heel veel humor!

Dit zijn de leukste papa’s van 2014:

Dave Engledow: Deze fotojournalist heeft de afgelopen drie jaar, sinds de geboorte van zijn dochter, de meest briljante en creatieve foto’s van hem en zijn dochter gemaakt. Afgelopen mei bracht hij een boek uit: Confessions of the World’s Best Father.

En wat dacht je van deze papa van Cardboard Box Office, die zijn huiskamer continu ombouwt om een filmset na te bootsen met zijn baby in de hoofdrol.

Neil Patrick Harris, misschien beter bekent als Barney Stinson uit ‘How I Met Your Mother’ hoort zeker ook in dit rijtje thuis. Hij is dé vader der verkleedpartijtjes.

De koning in photoshoppen: John Wilhelm.

En ongetwijfeld heb je deze papa (in spé) het afgelopen jaar ook voorbij zien komen. Als je als man dit uitvoert, ben je bijvoorbaat al een papa met humor.

 

 

Comments

Trackbacks

  1. […] als ‘de leukste papa’s’ weten ook deze leukste mama’s hun humor te vertalen in beeld. Zeer vermakelijk beeld zelfs. […]