De leukste… mama’s van 2014 2

Een moeder moet over heel wat eigenschappen beschikken. Ze moet engelengeduld en een uithoudingsvermogen vergelijkbaar met de gele trui drager van de Tour de France hebben. Ze moet flink wat verzorgings-skills in pacht hebben, soms is een kusje niet genoeg en wordt er van je verwacht dat je minimaal net zoveel weet als een afgestudeerde huisarts. Maar bovenal moet ze humor, veel humor hebben. Want een moeder zonder humor is als een accountant die niet kan rekenen.

Net als ‘de leukste papa’s’ weten ook deze leukste mama’s hun humor te vertalen in beeld. Zeer vermakelijk beeld zelfs. En omdat we zo houden van lollige parodieën zijn dit de leukste mama’s van 2014!

Deze dames van What’s Up Moms zijn meesteressen in het maken van mama parodieën. Zo maakten zij de zwangerschapsparodie op Iggy Azalea’s “Fancy”

En ook deze lollige mama-versie”Blank Space” van Taylor Swift.

En als tweede de Laughing Moms. Zij kwamen het afgelopen jaar met een aantal lachwekkende parodieën maar de leukste en (voor mij) meest herkenbare parodie is “I Just Can’t Clean This Place” parodie op “All About That Bass”.

Als laatste Deva Dalporto van My Life Suckers. Gisteren zag je al haar geniale Frozen parodie voorbij komen, maar ze heeft het afgelopen jaar meer leuke mama-parodieën weten te fabriceren.
“All About That Bass” bleek een perfecte melodie te hebben om een mooie parodie op te maken en zo maakte Deva wederom een zeer (voor mij) herkenbare parodie “I Just Need Some Space”.

 

Previous ArticleNext Article

2 Comments