De kleuter in Jake Fischer

Heel eerlijk? Het merk Jake Fischer was een merk waar ik mij nog niet eerder in verdiept had. Het is ook behoorlijk druk bij de kindermodemerken en als je eenmaal een paar fijne merken voor je kleintje gevonden het, dan is het niet echt een noodzaak om op zoek te gaan naar nieuwe merken.

Toch vind ik het altijd tof om hier en daar een oogje open te houden en nieuwe merken te ontdekken. De reden dat ik Jake Fischer nog niet eerder mijn aandacht gegeven had, was denk ik de prijscategorie waar het merk in valt. Persoonlijk vind ik deze categorie net even te duur, tenzij het zo uniek of van zulke goede kwaliteit is, dan wil ik nog weleens toegeven.

Afijn, Jake kwam toch bij ons langs. Ik heb van horen zeggen dat Jake wel van een avontuurtje houdt en dat is meteen al een match met mijn kleuter. Die staat namelijk al klaar met zijn zwaard.

SONY DSC
Kom op Jake, ga mee op avontuur! Ik bescherm je wel…

SONY DSC
Ontdek de wereld! – Jake Fischer –
SONY DSC
Een zomers shirt met fotoprint, heel tof!
SONY DSC
Op avontuur dus, maar wel met dit heerlijk comfortabele capuchon-vest.

Eindoordeel: was dit een eenmalig avontuurtje of is Jake Fischer een blijvertje?

De kwaliteit: De kleding is absoluut van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Mooie materialen die zacht en comfortabel dragen. Als je de kleding op de juiste manier wast, komt deze als nieuw de wasmachine weer uit.

De pasvorm en uitstraling: De kleuter hangt op het moment tussen twee maten (110-116) in. Hij draagt hier maat 116. Het shirt valt vrij lang, wat dus perfect zal zijn voor kinderen met een lang bovenlichaam. Een vest draag je meestal ergens overheen en het kan geen kwaad als dit een beetje ruim zit. Ook al is Jake Fischer een Nederlands merk, toch heeft de kleding een Amerikaanse en Canadese uitstraling.

De prijs: Qua kwaliteit vind ik het een redelijk prijs-kwaliteit verhouding, qua uitstraling en uniekheid vind ik het voor deze items aan de hoge kant (vest € 59,95 en shirt € 29,95). Maar ik zag ook een gaaf vest met fotoprint in de zomercollectie, welke ik het dan wel weer waard zou vinden.

Conclusie: Een merk om te onthouden en om niet zomaar klakkeloos voorbij te lopen, maar gezien de prijs kies ik dan wel alleen voor de eye-catchers.

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment